Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Drnda:
kolje ubiva. pezo dominantan kao inace :toothy11:
mislim da je netko snimao.. trebalo bi biti.. vremena imas par stranica ranije, brale stavio link
Ivan031:
--- Citat: nidjo180sp - 20 Kolovoz, 2013, 23:23:06 ---
--- Citat: cosa_wp - 20 Kolovoz, 2013, 15:36:45 ---
--- Citat: nidjo180sp - 19 Kolovoz, 2013, 11:39:00 ---esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :toothy12:
evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team :icon_thumright: upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit :icon_biggrin: petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo :toothy9: nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan :toothy10: vidimo se u novoj raci ovaj vikend :headbang:
EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi :icon_biggrin: koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ti si mene spašavao noć prije sa vodom tako da sam ti se morao odužiti :headbang:
--- Kraj citata ---
frende,fala ti ko bratu :icon_biggrin: imas cevape i pivu kad se vidimo sljedeci put :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Frende znam da sam ti ja sipo i to original jana voda hahaha a nemam cevape :toothy11:
nidjo180sp:
--- Citat: Ivan031 - 20 Kolovoz, 2013, 23:36:42 ---
--- Citat: nidjo180sp - 20 Kolovoz, 2013, 23:23:06 ---
--- Citat: cosa_wp - 20 Kolovoz, 2013, 15:36:45 ---
--- Citat: nidjo180sp - 19 Kolovoz, 2013, 11:39:00 ---esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :toothy12:
evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team :icon_thumright: upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit :icon_biggrin: petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo :toothy9: nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan :toothy10: vidimo se u novoj raci ovaj vikend :headbang:
EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi :icon_biggrin: koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ti si mene spašavao noć prije sa vodom tako da sam ti se morao odužiti :headbang:
--- Kraj citata ---
frende,fala ti ko bratu :icon_biggrin: imas cevape i pivu kad se vidimo sljedeci put :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Frende znam da sam ti ja sipo i to original jana voda hahaha a nemam cevape :toothy11:
--- Kraj citata ---
hahahah bilo je malo vise toga,pogotovo na dragu,tak da me moras podsjetit malo :toothy12:
eladio:
rezultati i još malo fotki
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=article&id=873:scooterhappening-2013-rezultati
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2013, 22:04:23 ---potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeee
--- Kraj citata ---
jel bio koji skuter da je po tvom isao? osim one zelene pežole :toothy12: :toothy12:
cosin derbi bolje ni ne može ic za serijsku mašinu
:thebirdman:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju