Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (206/234) > >>

efz:

--- Citat: Muhi - 19 Kolovoz, 2013, 15:42:48 ---i jedna ispravka.na ovoj stranici da su dosli ljudi iz bosne i hercegovine,mozda i jesu bili ali ja nisam primetio,da nas iz srbije nisu pomesali sa njima ili smo mi iz srbije medju one tri tackice. :P
http://www.evirovitica.com/sport-sportske-vijesti/3103-fotogalerija-scooterhappening-2013-na-kartodromu-amkk-cobra

--- Kraj citata ---

Pusti njih šta pišu, vidiš da po njihovom pisanju MojSkuter nije ni bio organizator  :laughing6:

Vidjet ćeš šta ćemo mi napisati na našem portalu.......inače MS sprema i jedan specijalan članak o Milanu Tošiću, predstavljanje Toleta široj regiji  :headbang:

Muhi:

--- Citat: efz - 19 Kolovoz, 2013, 20:52:27 ---
--- Citat: Muhi - 19 Kolovoz, 2013, 15:42:48 ---i jedna ispravka.na ovoj stranici da su dosli ljudi iz bosne i hercegovine,mozda i jesu bili ali ja nisam primetio,da nas iz srbije nisu pomesali sa njima ili smo mi iz srbije medju one tri tackice. :P
http://www.evirovitica.com/sport-sportske-vijesti/3103-fotogalerija-scooterhappening-2013-na-kartodromu-amkk-cobra

--- Kraj citata ---

Pusti njih šta pišu, vidiš da po njihovom pisanju MojSkuter nije ni bio organizator  :laughing6:

Vidjet ćeš šta ćemo mi napisati na našem portalu.......inače MS sprema i jedan specijalan članak o Milanu Tošiću, predstavljanje Toleta široj regiji  :headbang:

--- Kraj citata ---

zahvaljujem se u njegovo ime.prenecu mu ovo. :)

Drnda:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Kolovoz, 2013, 20:16:27 ---
--- Citat: Drnda-1 - 19 Kolovoz, 2013, 16:41:42 ---a onaj tt stvarno vrti prenisko jbt, pusti graf.. vozio sam zx koji vrti na 10 200 i ide sigurno trecinu bolje...

mene je odnijelo pa nisam bas objektivan  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Odnijelo te odnijelo,vrti prek 9 hiljada,il da otpeljam runnera kod tebe na štelovanje  :laughing7:
Grale veli da je dobro.

Jel valja centralni?

--- Kraj citata ---
i mhr replica vrti 9400 po papiru, a zapravo tek na 9200 osjetis da dobiva na snazi, te na nekih 11200 zavrsava... tako da se papira ne drzi....
sutra ako stignem stelam prijenos, imam jos stvari za izmjeniti, danas sam montirao nove gume

oaf:

--- Citat: Grale - 19 Kolovoz, 2013, 20:44:46 ---
--- Citat: oaf - 19 Kolovoz, 2013, 20:28:48 ---Imate još koje fotke Vespe sa staze?

:hello:

--- Kraj citata ---
Krš i lom od vespe, pol dijelova popadalo prije prvog zavoja :P

--- Kraj citata ---

heheheheh  zbilja na kaj je taj Štef spal.

Grale:
Samo na hapeningu je ošla bočica dvotaktola :icon_biggrin:
Dimi kaj parna lokomotiva, al znaš onu tvoju:
"Ko maže, taj vozi" :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju