Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Muhi:
stvarno nam je bilo uzivanje doci i bili smo uzbudljivi,nismo napravili ni jednu pauzu od moje kuce osim naravno na granici tako da smo svih 250km u cugu presli jer smo bili nestrpljivi i radoznali. :)
roberte izvini jbs ga nisam znao ko je ko sa foruma pitao sam neke ali oni nisu na forumu mozda 2-3 coveka.nikoga nisam prepoznao sa bilo kakvih slika ni skontao ko je ko sa foruma.
a ovo za ovu stranicu nema veze msm iz zezanja sam napisao ko ce te novinare shvatiti... :dontknow:
robert:
ja sam bio onaj papak šta se u subotu derao ko lud
BUĐENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
i ja sam isto tako onaj sa orange vestom koji je puštao vozače na stazu
fakat mi je žao što smo se mimoišli
Muhi:
ako si ti bio onaj redar videli smo se sigurno!i upoznali u nedelju ujutru,inace se zovem Nemanja pa ako si me zapamtio... :toothy9: samo opet ponavaljam nisam ni znao ko je sa foruma a ko nije i ko je ko uopste! :D
robert:
e za idući happening nosim pločicu sa imenom oko vrata :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Tomi_ZG:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Kolovoz, 2013, 16:41:42 ---a onaj tt stvarno vrti prenisko jbt, pusti graf.. vozio sam zx koji vrti na 10 200 i ide sigurno trecinu bolje...
mene je odnijelo pa nisam bas objektivan :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Odnijelo te odnijelo,vrti prek 9 hiljada,il da otpeljam runnera kod tebe na štelovanje :laughing7:
Grale veli da je dobro.
Jel valja centralni?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju