Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
JogFromYamaha:
koaj jetra
drnda ima inin filter za jugica ugraden
robert:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Kolovoz, 2013, 17:07:33 ---koaj jetra
drnda ima inin filter za jugica ugraden
--- Kraj citata ---
a tebe treba bannirati iz ove teme!
doć na happening i ne javit se
to očekujem od nekog sramežljivog balavca od 11 godina ali ne od odraslog čovjeka
JogFromYamaha:
bum ti zipaca fkral sam me zejebavaj
efz:
Hvala svima koji su došli i uveličali ovaj spektakl :headbang:
Posebno bi spomenuo par prijatelja i ljubitelja skutera kojima skidam kapu, ni u jednom trenutku nisu kukali nepaše mi datum, daleko je, vruće je i sl. kako to već ide..... :notworthy:
Reponja - stigo sam na motoru, nije mu bio problem put i prijeđeni kilometri
Iwo SR Tuono i njegova bolja polovica - također prevalili dobar komad i ono najbolje čovjek se natjecao na skuteru koji svakodnevno vozi, iskombinirali opremu i na stazu, svaka čast
Drnda - rekorder što se tiće pređenih kilometara (koliko znam udaljenijeg gosta nismo imali) , ustupio svoju pilu (Disco škodu) u više navrata za prevoz raznolikog tereta i opskrbio nas friškim lubenicama i
Poreč ekipa (Garbac, Topić, Starčić) - prevalili dobar put, putovali cijelu noć, natjecali se, feštali.......najmlađi ima svega 13 godina ali je bio daleko najsrčaniji
Ekipa iz Slovenije - veseljaci, zajebanti, prekrasni skuteri....svaka čast
Ekipa iz Srbije Milan Tosic i njegova bolja polovica , Muhi - nakon nastupa u subotu u Zrenjaninu nije bio problem sjesti u auto i prevaliti 300tinjak km i uveličati feštu svojim čarolijama na skuteru
Ne umanjujem naravno dolaske ostalih kolega koji su svojim dolaskom i zalaganjem pomogli da se ovaj ScooterHappening održi......dosta sam vas upoznao, žao mi je što nisam imao više vremena za druženje ali biće još prilika :icon_thumright:
Još jednom hvala svima koji su prisustvovali (ko nije nek mu bude žao) i potrudit ćemo se da se iduće godine ponovo ovo održi i bude još bolje, zbilja jedinstvena prilika za uživo upoznat brdo ljudi sa kojima svakodnevno provodimo vrijeme putem interneta :hello:
Ako sam kog zaboravio nije namjerno :toothy3:
zemo323:
--- Citat: robert - 19 Kolovoz, 2013, 15:45:36 ---
--- Citat: zemo323 - 19 Kolovoz, 2013, 15:17:23 ---tek sad vidim sta sam propustio, sto vise slika vidim to mi zalije sto me moji nisu pustili da idem :(
robert, jel ono tvoj kamuflazni sator na 5. slici ovog linka sto si postavio? ;D
--- Kraj citata ---
da to je moj šator i vreća za spavanje koja je prebačena preko bijele kopije nexusa i to je moj crveno srebreni vxr
--- Kraj citata ---
stvarno trebas obojat i vxr-a u kamuflaznu, da sve bude u skladu :icon_thumright:
to bi moglo bit i zeznuto ako popijes koju viska, a skuter i sator u kamuflaznoj.. moglo bi se dogodit da ti skuter "nestane"..
sad idem starome pokazat slike da vidi na sta me nije zelio pustit :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju