Tehnički kutak > Injection

Purejet problem s paljenjem

<< < (12/13) > >>

Lenko:

--- Citat: ZdraleOS - 17 Prosinac, 2012, 00:08:22 ---Jel imaš slučajno njegov broj?

--- Kraj citata ---
Poslao sam ti na PM...

*JOHNSON*:
Moguce da sam i ja od njega uzeo pumpu goriva za 200kn pumpa radi ko satić to sam preko rodjaka iz osjeka uzimo izaslo me prejeftino a pumpa radi perfektno :DD dobar je taj lik

zvone_16:
Jel zna neko na koji način se onaj o-ring bijeli stavlja na injektor?

Lenko:
Naravno da neko zna...slučajno ja, hehe...menjao sam i pravio ko zna koliko puta...ovako: uzmeš vrh od neke hemijske olovke, da unutrašnji prečnik odgovara prvom prečniku na inektoru...staviš gana inektor, tako da bude kao vrh rakete...spoljšnji prečnik vrha treba da je isti sa prstenom inektora na koji vrh naleže...pre toga, sve dobro nauljiš...samo navučeš teflonski o ring na svoje mesto...onda (po mogućstvu) o-ring držiš malo stegnut specijalnim alatom, da se sabije, par minuta...brzo inektor staviš na svoje mesto, sa drugim, adekvatnom gumicama...i to je to...nadam se da si shvatio...
http://manuals.wotmeworry.org.uk/Aprilia%20Ditech/Training%20Video%20Clips/030503%20Changing%20the%20injector%20ring%20seal%20H.wmv

zvone_16:

--- Citat: Lenko - 18 Prosinac, 2012, 11:23:50 ---Naravno da neko zna...slučajno ja, hehe...menjao sam i pravio ko zna koliko puta...ovako: uzmeš vrh od neke hemijske olovke, da unutrašnji prečnik odgovara prvom prečniku na inektoru...staviš gana inektor, tako da bude kao vrh rakete...spoljšnji prečnik vrha treba da je isti sa prstenom inektora na koji vrh naleže...pre toga, sve dobro nauljiš...samo navučeš teflonski o ring na svoje mesto...onda (po mogućstvu) o-ring držiš malo stegnut specijalnim alatom, da se sabije, par minuta...brzo inektor staviš na svoje mesto, sa drugim, adekvatnom gumicama...i to je to...nadam se da si shvatio...
http://manuals.wotmeworry.org.uk/Aprilia%20Ditech/Training%20Video%20Clips/030503%20Changing%20the%20injector%20ring%20seal%20H.wmv

--- Kraj citata ---

Ja sam ga zagrijal sa fenom i navukel gore, ali ima lufta, a nebi smio jel?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju