Tehnički kutak > Injection

Purejet problem s paljenjem

<< < (10/13) > >>

Lenko:
Moguće je da se unutrašnji mehanizam zaglavio...ili "zabagovao"...i inektor ima mehanizam unutar sebe...ja nisam do sada video da se neki istopio...trebalo bi dobro pregledati ga i analizirati da li je počep da se topi od sebe, ili ga je nešto spolja načelo...

steeef:
otopil se zbog pregrijavanja e sad zbog čeg je došlo do pregrijavanja to je neko drugo pitanje..(kratki spoj il prevelika temperatura na glavi..baš sam sad to se spominjal s dačom).

zelene su 0.35mm
a plave    0.30mm

Lenko:
Očigledno je da je došlo do topljenja...sa ove slike, sa zaklonjenim uglom, ne može se videti ništa...da li je plastika počela da se topi iz inektora ili, pak, sa spolnje strane pa ka centru inektora...u svakom slučaju, trebala bi biti još neka slika, sa celim detaljem, kao i okolina inektora...

*JOHNSON*:
Ma da to mi je nest sumljivo cim se on tako otopio a neb smio men su na mom purejetu izdrzali injektori 45 tisuca km bez ciscenja i mjenjanja a voziio sam i na mjesavinu i na benzin s divljih benzi i nikad nista.Pogledaj mozd ti se negdje gore pregirjava motor pa ti pali tu plastiku.

ZdraleOS:
Pozdrav ljudi, nisam htio otvarati novu temu jer je moja slična sa ovom. Naime, ja imam Pure Jeta. Ne vozim ga sad jer je prehladno ali svejedno sad mjesec dana više nije u pokretu. Primjer: Upalim ga danas ujutro i on ce raditi kako treba ali kad ga ugasim ne mogu ga upalit do sutra ujutro. Majstor je na zadnjem popravku govorio da baca puno goriva na svjećicu ovo ono. Zamijenjen je novi zeleni injektor i karike te sam uspio odvozit koji 400-tinjak km do ovog novog problema. A sad pitanja:
1. Jel netko imao takav problem s paljenjem?
2. Jel netko imao isti skuter i mijenjao te karike i koliko mu je trebalo za razradu jer ja svejedno i nakon toliko km nisam mogao dobit vise od 60 km/h, a prije je mogao normalno 80-85?

Hvala unaprijed,

Zdravko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju