Tehnički kutak > Injection
Purejet problem s paljenjem
*JOHNSON*:
Pa to su sto posto lamelice jel kad ga palis nako vergla ko da ce sastavit al nece? ja sam na svom isto imo tako problem kad sma mjenjo blokove od lika bile lamelice i sve sastavljeno treba upalit nece upalit,skinem lamelice pogledam ono one imaju postora previse pustale goriva zato nece da upali sto posto
Lenko:
Meni je sa raširenim lamelicama palio na keca i radio na leru...ali se gušio i jedva dolazio do 40kmh...Kad sam mu zamenio lamelice, sve je bilo ok...trebao bi da ispituješ i evantualno eliminišeš deo po deo...na tvom mestu, zamenio bih i lamelice i taj crveni inektor...deformisan je jer nema ni gumenog ni teflonskog oringa...a bilo bi dobro da premeriš kompresiju...
zvone_16:
--- Citat: Lenko - 05 Prosinac, 2012, 15:27:31 ---Meni je sa raširenim lamelicama palio na keca i radio na leru...ali se gušio i jedva dolazio do 40kmh...Kad sam mu zamenio lamelice, sve je bilo ok...trebao bi da ispituješ i evantualno eliminišeš deo po deo...na tvom mestu, zamenio bih i lamelice i taj crveni inektor...deformisan je jer nema ni gumenog ni teflonskog oringa...a bilo bi dobro da premeriš kompresiju...
--- Kraj citata ---
Jel se mogu samo gumice i teflonski prsten promijeniti samo uz lamelice i da radi ili treba baš novi injektor?
Lenko:
Moraš naći zamenska delove, da odgovaraju...u svakom slučaju, probaj samo sa oba oringa, a i lamelicama...ako ne ide, uzmi komplet inektor...kad staviš, premeri kompresiju...možda su deknule karike (a ja mislim da jesu)...
zvone_16:
--- Citat: Lenko - 05 Prosinac, 2012, 22:17:18 ---Moraš naći zamenska delove, da odgovaraju...u svakom slučaju, probaj samo sa oba oringa, a i lamelicama...ako ne ide, uzmi komplet inektor...kad staviš, premeri kompresiju...možda su deknule karike (a ja mislim da jesu)...
--- Kraj citata ---
Pa mislim naručiti gumice i teflonski prsten novo ako ima. A kompresija je dobra 12 000 km ima tek i ok je.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju