Ostalo > Svijet računala i mobitela

Skype preuzima MSN?

<< < (2/6) > >>

istipa622:
očito svakome paše ono na što je prvo navikao...
ja već 5-6 godina imam MSN, neko vrijeme sam pokušao sa skajpom ali nije mi odgovaralo nimalo pa sam se vratio na MSN ipak.  :dontknow:

stvar navike

steeef:
fejs nema,koristim msn  :dontknow:

Reponja:
Je, čista navika. Ja sam još uvijek na msn-u, praktičan mi je i volim kada mi izleti prozorčić za mail.
Imam 4-5 osoba na njemu sa kojima se dopisujem i to je sve.. Skype sam imao i na kompu i na mobitelu,
ali nikada mi nije zaživio po pitanju ekipe.

U zadnje vrijeme mi msn šteka na način da se prikazuje kao da nisam ulogiran (a jesam), pa ga moram
ugasiti i opet upaliti i sign in-ati. Događa li se to samo meni ili ima još netko?

danc00:
MSN koristim 10 godina, i nemam zamjerke, najbolji čet koji znam  :icon_thumright: Frendove koje znam imam gore, a za ostalo me boli tuki...za to kaj mi treba je odličan.

A sad jel trebam pratit trend i mijenjat svako malo te softvere mi se baš i ne da...

sfreak:
meni je cudno da netko koristi msn jos...pa meni od cca stotinjak prijatelja, online je samo jedan u zadnjih godinu - dve...od kad svi imaju fejs puno lakse se dopisivat preko chata, stovise, inbox na fejsu mi je zamijenio i sms poruke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju