Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR malossi replica 70 ccm ili malossi sport
ivanm:
baš, st6 pro replica je ko yasuni r negdje i okej bi trebalo radit sa tim kitom..
Drnda:
replica radi sasvim ok i sa serijskim spuhom, bitno da nema katalizator...
frend mi na runneru ima mhr replicu kit i spuh i karb serijski 17.5 i to ide super... ali se osjeti da mu fali 19 karb i multivar kako bi to bilo ljepse za voziti.. nije nuzno, ali ono, kad vozis bolje pa se prebacis, skuzis sto fali....
moj savjet je i dalje da uzmes replicu, samo dobro postelaj i nemoj slucajno pretoplu svjecicu staviti da nebi imao rupu u klipu
ivanm:
ja trenutno imam replicu i sc22..
malo je preuzak ispuh al sad po hladnijem vremenu ne smeta.. kad zatopli mogao bi se pregrijavati..
Drnda:
nezz , ja sam imao malossi wild lion spuh na replici, on je koliko sam skontao nesto tipa serijski spuh.. i skuter je imao momenta puuuno vise nego sa rezo spuhom, a nije nesto losiji u performansama bio u odnosu na zx, ( replica mi je bila uparena s nardom, ali je to vristalo par km zracne linije jer sam nabio vunu u spuh pa nije imao funkciju jbg, tako da zbog svog neznanja sam isao na slabije)
Rox-Rab:
ja sam na streetrace stavio serijski spuh od sr 1 i mogu rec da mi skuter nije isao nista losije nego kad sam imao nrx gore, krajnja je ostala ista ali sam imao dosta bolje ubrzanje i puno veci moment na manjim okretajima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju