Općenito > Generalno o skuterima
runner 200
Hrastinski:
--- Citat: StreetRunner - 19 Studeni, 2006, 17:04:26 ---Dobro svak ima svoje mišljenje i tu nema ko šta reć :dontknow:Ali,ja vozim Gileru Runner 50 DD,98 godina,prešao sam 18500 km a dosad sam imao jedan jedini kvar(izlizale su se gumice od vodene pumpe pa je curila voda inače čest kvar kod gilera) pa sad vi mislite.Ne kažem da je najbolja mašina ali je među boljima ako ne i najbolja
--- Kraj citata ---
slažem se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filiplatinovicz:
eto, sve dolazi na svoje... a takva kvaliteta i tehnologija opravdavaju i cijenu...
Mr J:
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Studeni, 2006, 21:30:02 ---eto, sve dolazi na svoje... a takva kvaliteta i tehnologija opravdavaju i cijenu...
--- Kraj citata ---
Mercedes?! (nebih rekao) :laughing7: Ali u principu je to tako! :icon_thumright:
filiplatinovicz:
Da se razumijemo: ne volim mercedes. ali je činjenica da mnogu ulažu u razvitak, da ugrađuju najnovije tehnologije. ponekad onda dolazi i do grešaka u serijskoj proizvodnji, što je neminovno... Opravdava li cijenu??? to je stvar procjene kupaca baš kada se radi i o pojedinim markama skutera...
kao što uz mercedes postoji niz marki (BMW, Audi, Volvo, Subaru) koje su podjednako napredne i boluju od istih boljki, tako i uz Gileru postoji niz podjednako kvalitetnih marki...
StreetRunner:
Slažem se i u tome.Šta je je Mercedes više nije što je bio,kvarovi su sve češći ali se trude i ulažu.I što je najbolje oni kad naprave pogrešku pozovu sve one koji su kupili auto s greškom i to im besplatno poprave a ne kao neki(npr.Ford koji je prije 7-8 godina napravio pogrešku sa Fordom Sierra koji je ima grešku kod ispušnog sustava zbog čega se u autu ugušilo oko 150 ljudi pa su tek nakon 150 žrtava opozvali sve Ford Sierre) koji to taje zbog biznisa i profita.Meni ćaća vozi a vozim i ja nekad Mercedes 250 D linija 124 i auto je ludilo jedna od najboljih linija Mercedesa.Ljudi smo i griješimo.Ja se ispričavam što sam napisao ono o Gileri ako se netko uvrijedio ali činjenica je da je Gilera dobri niz godina najpopularniji model među mladima ali i starijima :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju