Ostalo > Foto, video, music...

Jel ide netko?

<< < (2/7) > >>

STunrider:
Sta vam je tu smjesno?

PROOF:
inace gore pise kad....

vpucko:
eo da ti ovako srocim sve u jedan post jer vidim da ti je problem citat 2 il 3 posta :)

ti pitas:

--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 12:48:07 ---Jel ide netko 16.07 na koncert od Tiesta u Papayu.. Ako netko zeli ici molio bih da mi javi na pm, msn , icq bilo sta.. Ja nemam prjevoz pa me zanima... Hvala..

--- Kraj citata ---

on se (moram napomenut) zeza i kaze:

--- Citat: neer - 14 Lipanj, 2008, 13:32:21 ---ja sam mislio skoknut na makarone pa te ja odbacim do tjesta ako oces ! :laughing9:

--- Kraj citata ---

onda ti tu ne procitas sta je napisano i postas glupost :)

--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 13:49:30 ---hm... vidjet cu jos... Kak ti ides?

--- Kraj citata ---

onda se mi smijemo sto ti nisi skuzio:

--- Citat: vpucko - 14 Lipanj, 2008, 14:41:31 ---
--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 13:49:30 ---hm... vidjet cu jos... Kak ti ides?

--- Kraj citata ---

eo tko jos ne cita postove hehehe :D

--- Kraj citata ---

--- Citat: gigo_sf2 - 14 Lipanj, 2008, 15:01:28 ---ahahahahaha

--- Kraj citata ---

i onda ti opet ne procitas postove i pitas!

--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 15:07:37 ---Sta vam je tu smjesno?

--- Kraj citata ---

Lakse sad? ;) hi hi hi hi

STunrider:
O jeb** ti ma*** u pi*** ... Tek sam sad skuzio, haha, jbt. sad se sam sebi smijem.... A u jbt.. Aj nemojte mi zamjerit na tome molim vas...  Heh... Al dobro..

vpucko:

--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 15:28:36 ---O jeb** ti ma*** u pi*** ... Tek sam sad skuzio, haha, jbt. sad se sam sebi smijem.... A u jbt.. Aj nemojte mi zamjerit na tome molim vas...  Heh... Al dobro..

--- Kraj citata ---

mislim da nema potrebe za ovakom labrtom, to sto si malo PEŠL i ne čitas nema potrebe za vrijedjanjem!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju