Općenito > Trgovine

Montazna garaza za skuter

<< < (3/5) > >>

anabellas:
pa mislim da bi bilo najbolje, one zelene pvc plasticne, lagane su , ne hrdaju a crste ko zeljezo :)

zvonkec_92:

--- Citat: anabellas - 29 Studeni, 2012, 23:25:30 ---pa mislim da bi bilo najbolje, one zelene pvc plasticne, lagane su , ne hrdaju a crste ko zeljezo :)

--- Kraj citata ---
na dužinu od 2 metra i nisu baš

_r0bi_:

--- Citat: anabellas - 29 Studeni, 2012, 23:25:30 ---pa mislim da bi bilo najbolje, one zelene pvc plasticne, lagane su , ne hrdaju a crste ko zeljezo :)

--- Kraj citata ---

pa da to sam i mislio   :icon_thumright: krajeve u zemlju pred zdradom zapucas i preko ceradu ufiksiras i to bi mglo funkcionirat  :icon_thumright: jebeno je kad nemas kud sa vozilom na dva kotaca prek zime  :angry7:

3alfa3:

--- Citat: anabellas - 29 Studeni, 2012, 23:07:21 ---decki u zagrebu nema bure xD ugl a neznam sto se tice cerade imam ja obicnu ali bi htio da ima i pod da je zatvoren cijeli da nije ni cuma na vlaznom :) mozda cu probat sam napravit, od plasticnih vodovodnih cijevi se da izvrsna konstrukcija napravit http://www.tesla.ba/tesla/images/stories/prodaja/vodomaterijal/fusiotherm2.jpg

--- Kraj citata ---

Tek ce ti trulit skuter od vlage u zatvorenoj jer nece bit prozracivanja, a vlaga ce vec sebi naci put unutra

anabellas:
istina da.. jedino mi za projekt treba 15 metara cijevi, koliko to moze kostati ? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju