Općenito > Propisi

Atestiranje automobila s slabijim motorom?

<< < (2/4) > >>

roxa:
Prije par godina smo radili jedan slican atest, sa benzica na dizela...ispalo je oko 1200kn.

Ne znam jel to poskupilo, ali najbolje je da nazoves u stanicu za tehnicki pregled i pitas, pa ces imati informaciju iz prve ruke.

Porjeklo motora je potrebno, kao sto su neki vec rekli!

*JOHNSON*:
da da moras imat papire od motora i moras imat papir da ti je neko ovlasten ugradio taj motor :D ja mislim bare tako :D

nodius:

--- Citat: *JOHNSON* - 07 Prosinac, 2012, 10:03:55 ---da da moras imat papire od motora i moras imat papir da ti je neko ovlasten ugradio taj motor :D ja mislim bare tako :D

--- Kraj citata ---

zna on sarafat samo dizalicu da lupi i eto :laughing7:

drnda popravi ono cudo vise :sad1: lezi tamo ima tona prasine po njemu :laughing11:

Go-Go RUNNER:
Atest ti je oko 1200kn, mozes ga atestirat i ako je motor iz istog auta samo slabiji nebi trebalo bit pi*darija. Moras imat knjizicu vozila iz kojeg je auta motor izvaden, ali koliko znam moze i racun sa nekog autootpada.

TomTomislav:
Ma netrebaš racun s autootpada,samo knjizicu s kojeg je auta,atest je 1200kn...Frend radio na golfu 2...Ako ideš u vg onda pajdo mora sve biti na točku,jer su njega srusili zbog elk.retrovizora....Sve su gledali. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju