Tehnički kutak > Garaža
Sprint Eagle (ORAO)
unbeatble:
Ma dobro,za mene 14.-togodisnjaka je sasvim dobar....Kad pređem preko 45 km/h boja iz npr. plave prelazi u crvenu,kao neki vid upozorenja...Jeidna blokada ,tj.blokada obrtaja je na CDI-u tzv.famozna ''roza zica'' koja se samo otkaci i onda ''piči'' i do 72 km/h ali po njegovom satu :D AC,kraci prenos=65-67 km/h realna brzina,barem kod drugih mjerena gpsom....
ivan.kozic.12:
--- Citat: danc00 - 27 Studeni, 2012, 23:40:07 ---Malo lošija kopija Aprilie, o kojim se novcima radi kad je u pitanju takav skuter?
--- Kraj citata ---
točno to, odmah sam to pomislio kad sam ga ugledao , prednji kraj,zadnji,volan..kopija srk-e
Meni se jako sviđa izgledom, baš sam iznenađen i sad vidim da i kinez može lijepo izgledat :icon_thumright:
Sretno!
zvonkec_92:
uuu baš je Cool ova batina... na to piknut minareli mašinu i ko bog.. sviđa mi se vura..
blek_stena:
Odličan,baš mi se sviđa.Izgleda ko SR-ka nova i to mi se najviše sviđa.A k tome je i chinarelli,a najbolja stvar kod toga je da se lako upregjda na Minarelli :headbang:
Već vidim za šta počinjem šparati ove zime :toothy9:
Johnny iber:
Ljepi je nemogu da kenj*am :icon_thumright:
Vidio sam par u zivo u prolazu i mogu rec da su kinezi sve bolje i bolje poceli kopirat.
I fala bogu da su stavili 2t masinu da nije firtak. Samo ga mazi i pazi i sve ce bit u redu
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju