Tehnički kutak > Garaža
Sprint Eagle (ORAO)
zvonkec_92:
preodlicna mu je ova obrtaljka..
Rox-Rab:
sat mu je perverzija :headbang:
kakvi su ovi drugi dijelovi, npr kocnice,kvaliteta plastika,amortizeri, koja je potrosnja...?
unbeatble:
Sa kocnicama sam zadovoljan,diskovi,osjetna razlika među dobosa na lifanu i diska sad....Plastike su veomaa cvrste,jer prilikom transporta bilo je mnogo neugodnih situacija,pa nijedna nije pukla,cvrste su,iako nemam nekog iskustva tako da sad mogu pricat na relaciji lifan-sprint....Potrosnja ne znam koja je jer sam ga nedavno kupio,nemam vremena vozat al eto na 13300 km sam nasuop prva 3 l mjesavine /sam pravim istu/ pa cemo vidjeti ;) Nisam bas nesto strucan da govorim za amortizere,gasni su,ima na onom dodatku pored njega kad se skine jedan čep ko neki ventil' za sta sluzi ne znam :dontknow:
Jos nisam skinuo dzek sa uljne pumpe da mi ne gori lampica rece neko vid cigana :D
i da ,mana je crna mat boja koja se pocelja ljustit,sta li vec,izbjeljivat na rubovima kad se sic otvara :D Jest da se ne vidi,al kad otvoris..
zvonkec_92:
a zasto sam radis mjesavinu ?
unbeatble:
Takvog sam ga i kupio,odspojio ex-vlasnik uljnu pumpu,a i meni je ''sigurnije'',mozda ne jednostavnije al zna se,20 ml ulja na 1 l goriva :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju