Tehnički kutak > Styling skutera
FARBANJE SKUTERA
BAD BOY:
ma pofarbaš u bjelu i onda ti se mi svi potpišemo u raznim bojama, i dobiš unikatni skuter
Mr J:
--- Citat: BAD BOY - 17 Studeni, 2006, 23:34:12 ---ma pofarbaš u bjelu i onda ti se mi svi potpišemo u raznim bojama, i dobiš unikatni skuter
--- Kraj citata ---
hahha... interesting...
Imam 2 varijante, narandzasta koja vuce na zlatnu (nova 207ica ima u toj boji), i jedna intenzivno plava... (hocu da bude jednobojan) naravno, rijec je o metalic boji...
Punisher:
--- Citat: Mr J - 18 Studeni, 2006, 09:35:05 ---
--- Citat: BAD BOY - 17 Studeni, 2006, 23:34:12 ---ma pofarbaš u bjelu i onda ti se mi svi potpišemo u raznim bojama, i dobiš unikatni skuter
--- Kraj citata ---
hahha... interesting...
Imam 2 varijante, narandzasta koja vuce na zlatnu (nova 207ica ima u toj boji), i jedna intenzivno plava... (hocu da bude jednobojan) naravno, rijec je o metalic boji...
--- Kraj citata ---
Između ovih tvojih varijanta ja bi možda stavio narančasto koja vuče na zlatnu (nema puno takvih skutera) samo ne znam kako bi stajalo na tvom.
Mr J:
Najbolje cu vidjeti kada odem kupovati boju....
Tommek:
[/quote]Između ovih tvojih varijanta ja bi možda stavio narančasto koja vuče na zlatnu (nema puno takvih skutera) samo ne znam kako bi stajalo na tvom.
[/quote]
jao odlicna boja,,vidio sam takvu jao,,,mljac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju