Tehnički kutak > Tuning skutera
2FAST Project GILERA RUNNER
mhr-team:
--- Citat: GileraIMO - 27 Studeni, 2012, 18:16:17 ---
--- Citat: kurbla001 - 27 Studeni, 2012, 16:58:49 ---sorry na offu !!!!!!!!!!!!
ili napiši natječaj za onoga tko ti složi to šta želiš na skuter, da dobije soma eura nagrade,,,, mislim da bi to zainteresiralo javnost...!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
hahhahahahahahah............evo nakon cijelog dana zvanja i traženja od svih majstora nitko ali baš nitko ne može to sastaviti.............zar je to moguće.....................
--- Kraj citata ---
neće ljudi da riskiraju... što da neko to sastavi i sve i zariba nakon 50km :dontknow:
a i da stave taj kit prethodno moraju brusiti blokove, tak da ono... :dontknow:
GileraIMO:
Josipe imao sam u vidu 2000 eura sprasiti u skuter ali ocito mi nebi bilo dovoljno a to.......ali evo ovako nesto novaca sam posudio prijatelju szoga imam trenutno 1000 eura mozete li mi sastaviti za taj novac setap......:-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Josip:
--- Citat: GileraIMO - 27 Studeni, 2012, 21:46:43 ---Josipe imao sam u vidu 2000 eura sprasiti u skuter ali ocito mi nebi bilo dovoljno a to.......ali evo ovako nesto novaca sam posudio prijatelju szoga imam trenutno 1000 eura mozete li mi sastaviti za taj novac setap......:-)
--- Kraj citata ---
tesko, kit radilica i spuh (u ovom rangu na koji si ciljao) ti je toliko novca, mozda malo manje a fale ti onda opet stvari koje su jako bitne - inerrotor i dobar usisni sistem
problem je sto na takvim setupima jedno vuce drugo tako da bi najbolje bilo ako ikako mozes to slozit odjednom
ovako sad moze kompletirat prijenos, jer ti jedino to igra ulogu na ovom postojecem setup-u, pa poslije radilicu kit usisni komplet i struju
sad ti trebas vidit do koje granice mozes ic (financiski) i koliko ti se uopce isplati ta svota para koju moras pljunit :dontknow:
GileraIMO:
Ove novce krijem od zene da sazna da imam potrosila bi ih prije nego ja....hahahaha........da ne duljimo sto sve mogu uzet za ovih 1000 eura koji setup.....da bude dobar
Josip:
--- Citat: GileraIMO - 27 Studeni, 2012, 22:23:07 ---Ove novce krijem od zene da sazna da imam potrosila bi ih prije nego ja....hahahaha........da ne duljimo sto sve mogu uzet za ovih 1000 eura koji setup.....da bude dobar
--- Kraj citata ---
(vario + polutke + remen) - da je overrange paket + kuplung + kvacilo (ako ides na 77 i vise ccm onda razmisljaj o poklopcu i getribi, jer su to jaki cilindri pa da ne bude trganja zupcica :icon_biggrin:) mada ga nije odmah potrebno mjenjat jer ovaj postojeci setup nije toliko jako
imas u varijanti polini malossi stage6 pa biraj, od stage6 imas i zvono i kvacilo od 112mm oko 150€ u kompletu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju