Tehnički kutak > Tuning skutera

2FAST Project GILERA RUNNER

<< < (4/8) > >>

FeZox-team:
bit ces baja u svom kraju kad bi to kupio
ali jel tebi jasno da nije za ovak po cesti, vec samo odvezes na utrku odvozis taj jedan dan ugasis i cekas druge utrke
sumnjam da taj kit prelazi vise od 2000km hihiihih  :laughing7:

Tomi_ZG:

--- Citat: GileraIMO - 26 Studeni, 2012, 20:28:53 ---šro se tiče jačeg motora mogu uzet odmah  yamahu r1 ali meni nije to to..........zelim od nečega maloga napraviti veliko..............samo je pitanje koliko cu u tome uspjeti..............

--- Kraj citata ---
Ak se ne zajebaješ i pare stvarno nisu problem riješi se muke i uzmi ovo
http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p-Polini_94cc_Evolution_engine_for_Piaggio_Zip_SP_scooters-4067.aspx

Josip:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Studeni, 2012, 20:16:47 ---Pa kud taj brutalan kit,za cijeli setup ti treba 2000+ eura,a trajnost se mjeri u satima.
Daj si složi neki pošteni midrace,tipa TPR + nardo il C16,i s tim ćeš da letiš.

--- Kraj citata ---

Pa samo kit radilica i auspuh dodu preko 1000€ pa prijenos, getriba, poklopac, karb, usis, struja
Ovjes i kocnice, mislim da se to popne i malo vise od tih 2000€, a ovih gluposti za stelanje i potrosnog materijala....

GileraIMO:

--- Citat: kurbla001 - 27 Studeni, 2012, 16:58:49 ---sorry na offu !!!!!!!!!!!!

ili napiši natječaj za onoga tko ti složi to šta želiš na skuter, da dobije soma eura nagrade,,,, mislim da bi to zainteresiralo javnost...!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

hahhahahahahahah............evo nakon cijelog dana zvanja i traženja od svih majstora nitko ali baš nitko ne može to sastaviti.............zar je to moguće.....................

danyq7:
Dobro zašto ovakvi ne dobe ban, tu radite scene kad neko počne prozivat moderatore,
a ovakve tuljane koji su još gori puštate da pišu totalna sranja po forumu.
                                                                                        tratinčice!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju