Općenito > Maxiskuteri
Kupovina skutera Gillera/Peugeot/Aprilia/Suzuki
playaa:
ako već namjerava se provlačit s atlanticom,onda x9 neće predstavljat neku razliku :)
e sad za cijenu,to neznam
steeef:
napisal je da bude uzel runner onda neznam kaj bi išel na atlantic ili x9..
vozil sam se prošlo ljeto sa x9 i to većinom po gradu,naspram runnera po gužvi i vožnja stani kreni je katastrofa,velik težak,nezgrapan,dugačak užas..al van grada je priča drugačija.
MarinM:
Imao sam ja vxr i po autocesti oko 130-140, nije velik, nije tezak i jos je udoban.. po meni naajbolji za grad , a dobar i za duze relacije :icon_thumright:
Nikola1978:
generalni uvoznik za gilleru daje popust na runnera 200 i nov je 3400 evra(2011/2012 godiste).
razmisljam se da 2000 evra dam kao ucesce a ostatak na dve ili tri godine otplate.
Covek koji mi prodaje atlantic spustio je za 100 evra, i sad je 2200 evra sto mislim da je previse...
nista mi niste rekli za peugeot satelist?!
steeef:
--- Citat: Nikola1978 - 27 Studeni, 2012, 19:13:09 ---generalni uvoznik za gilleru daje popust na runnera 200 i nov je 3400 evra(2011/2012 godiste).
razmisljam se da 2000 evra dam kao ucesce a ostatak na dve ili tri godine otplate.
Covek koji mi prodaje atlantic spustio je za 100 evra, i sad je 2200 evra sto mislim da je previse...
nista mi niste rekli za peugeot satelist?!
--- Kraj citata ---
skuter je ok,koristi piaggio agregat al od njega bi odustal zbog tih 125cc..on već spada u čon klasu (maksi skuter,veći,teži itd nego runner) i izgleda mi ko kopija atlantica i x8 :P
izgledom me dodatno odbil :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju