Općenito > Maxiskuteri
Kupovina skutera Gillera/Peugeot/Aprilia/Suzuki
playaa:
ako možeš dati kymco zašto ne :icon_biggrin:
ako već ne gledaš maxiskutere nego ove tipa runner itd preporučam aprilia sportcity,u nas je jako jeftin :dontknow:
POLIČ:
--- Citat: playaa - 26 Studeni, 2012, 21:08:37 ---ako možeš dati kymco zašto ne :icon_biggrin:
ako već ne gledaš maxiskutere nego ove tipa runner itd preporučam aprilia sportcity,u nas je jako jeftin :dontknow:
--- Kraj citata ---
potpis,skuter je super a nije neke velike love :glasses9:
Nikola1978:
pa u nas i nije tako jeftin, evo gledam i nasao jedan 2007 godiste 250ccm(neznam da li je i.e.) presao 15000 pocetna cena 2100 evra...mnogo kume:)
pre cu dodati pa uzeti atlantic...
playaa:
a dobro to je 250 ccm,al 125 ccm novi novcati ja mislim da nije preko 20 i nesto iljada,a sasvim lijepo izgleda :dontknow:
doduse imas pravo,ako vec mozes nadodati uzmi atlantic,nek ima komad skutera :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: playaa - 26 Studeni, 2012, 22:51:05 ---a dobro to je 250 ccm,al 125 ccm novi novcati ja mislim da nije preko 20 i nesto iljada,a sasvim lijepo izgleda :dontknow:
doduse imas pravo,ako vec mozes nadodati uzmi atlantic,nek ima komad skutera :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
čovjek je razmatral o burgmanu 400 a ti opet tupiš o nekom 125 skuteru..neisplati se to uzimat.
vxr ti bude ko avion naspram kymca kojeg si vozil do sad..
a taj atlantic mi je najgori maksi,izgleda velik al nema tolko prostora,ni udobnost me nije nešt oduševila itd..
treba ić vidit,sjest,probat pa odlučit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju