Ostalo > Svijet računala i mobitela

Vasa racunala sa kojih pisete

<< < (9/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 25 Studeni, 2012, 12:40:43 ---nezz, svi koje sam pitao za ssd su rekli da nemaju nikakvih problema s njime, i da su performanse kao prvog dana...

funkcija trima je da ima dio na koji JEDINO brise i dio na koji pise, znaci nemogu se mijesati kao na onm ssdovima koji ga nemaju, jer s trimom se performanse nebi smjele gubiti dok je na starijima brz pad posto nema ocitavanje sektora pa stalno pise i brise iznova po sektorima

--- Kraj citata ---

U radu se to usporenje ne osjeti uopce, ali ga benchmark prepoznaje i rezultat je losiji.
Al kazem, 5-6 minuta mi traje postupak "formatiranja" SSD-a i vracanje sistema nazad tako da nije problem.

JogFromYamaha:
ni ja nisam cuo da ssd usporava
imam dosta prilike gledat na hp-u od prijatelja i vec preko godinu dana istom brzinom radi
odnosno boot u 3 sekunde

Zika:
CPU- intel pentium 2.80 dual core
ram-  2 gb
graficka- integrirana jer mi se sjebala nvidia
hdd- 160 gb
OS- xp pro
monitor KUTIJA !!!

imam i laptop koji je slican sa performansama kao i komp ...
 :hello:

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Studeni, 2012, 12:44:13 ---ni ja nisam cuo da ssd usporava
imam dosta prilike gledat na hp-u od prijatelja i vec preko godinu dana istom brzinom radi
odnosno boot u 3 sekunde

--- Kraj citata ---

Pa i meni boot traje isto, u radu se ne osjeti. Al potjeram benchmark i vidi se na rezultatu. Ne kod kopiranja vecih fajlova, nego u sekvencionalnom pisanju i citanju

zemo323:
moja mašinica:

procesor: Intel core 2 duo E6500 2,3ghz
graficka: Ati radeon 3850 512 ddr2
RAM: ddr2 2GB  800mhz
napajanje: imam 2, jedno 500W drugo 250W
HDD: 400GB i 160GB
monitor: fujitsu simens 19"
kuciste: dell optiplex 755

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica