Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

>>>MaTrIx<<<

<< < (49/51) > >>

veka84sb:
Opa .skupljaju se dijelovi ,lijepo ...inace na koliko ti je km  stao?

Bruno1990:
evo da se ne kaze da nis ne delam,ovak,motor mi je krepo...

..hahahhahah..kakav kralj...  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

R@kija:

--- Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28 ---e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!

--- Kraj citata ---
ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...

R@kija:

--- Citat: veka84sb - 03 Studeni, 2008, 20:32:38 ---Opa .skupljaju se dijelovi ,lijepo ...inace na koliko ti je km  stao?

--- Kraj citata ---
6200km :angry7:

--- Citat: Bruno1990 - 03 Studeni, 2008, 20:33:05 ---evo da se ne kaze da nis ne delam,ovak,motor mi je krepo...

..hahahhahah..kakav kralj...  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
bas sam kralj :icon_king:

Bruno1990:

--- Citat: rakitje00 - 03 Studeni, 2008, 20:34:51 ---
--- Citat: robert - 03 Studeni, 2008, 20:32:28 ---e care, daj mi objasni kako si uspio fergazer okupati u blatu? ja na serijali vozio po najvećem blatu i nije tako izgledao!

--- Kraj citata ---
ahahaha,to sam se po polju ganjo kad smo onog lika ljutili ,a slow...hehe...ma neznam sam se zaprljo...nisam ga nikad do sad diro...

--- Kraj citata ---
a da ti ga nije fic namazal kad smo se po jezerima vozili..hahaha  :headbang: :headbang: :happy8: :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju