Tehnički kutak > Styling skutera
Poliranje
black-rox:
Oćeš moju preporuku ne poliraj ništa ako se voziš svaki dan jer to ti užas za održavanje,ja imam dva seta felgi,jedne za vožnju,jedne za style,i samo kad stoje ih treba održavat,prašina,voda,vlaga ti ih ubija,a kad se voziš užas,ja sam lud s time,a scoot samo stoji uopće se ne vozi jer nije još sve složeno,a to treba stalno održavat :hello:
Micky_Slick:
Moze :toothy12:
Radimo u mojoj garazi..
Skini deklo,ubaci u golfa.... :headbang:
Micky_Slick:
--- Citat: black-rox - 13 Lipanj, 2008, 00:24:09 ---Oćeš moju preporuku ne poliraj ništa ako se voziš svaki dan jer to ti užas za održavanje,ja imam dva seta felgi,jedne za vožnju,jedne za style,i samo kad stoje ih treba održavat,prašina,voda,vlaga ti ih ubija,a kad se voziš užas,ja sam lud s time,a scoot samo stoji uopće se ne vozi jer nije još sve složeno,a to treba stalno održavat :hello:
--- Kraj citata ---
Znam.... :(
Ali za kisu imam ciaka a phantoma vozim samo kad sam od gusta... :frajer:
black-rox:
--- Citat: Micky_Slick - 13 Lipanj, 2008, 00:28:42 ---
--- Citat: black-rox - 13 Lipanj, 2008, 00:24:09 ---Oćeš moju preporuku ne poliraj ništa ako se voziš svaki dan jer to ti užas za održavanje,ja imam dva seta felgi,jedne za vožnju,jedne za style,i samo kad stoje ih treba održavat,prašina,voda,vlaga ti ih ubija,a kad se voziš užas,ja sam lud s time,a scoot samo stoji uopće se ne vozi jer nije još sve složeno,a to treba stalno održavat :hello:
--- Kraj citata ---
Znam.... :(
Ali za kisu imam ciaka a phantoma vozim samo kad sam od gusta... :frajer:
--- Kraj citata ---
Onda udari raditi to samo čeka te jeben posal :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju