Ostalo > Svijet računala i mobitela
igra hitno
zvonkec_92:
ja igram Vice City...staro je al mi je cool sa šiframa igrat..
lb23211:
Pulss:
--- Citat: vekyyy - 23 Studeni, 2012, 22:28:42 ---ako igras na moltenu moze :D Mislim da je nebi mogao ubit igra druida resto :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da na moltenu ;D
Pm da di bas druida, nista od duela onda.. :toothy3:
wonderkid:
--- Citat: vekyyy - 22 Studeni, 2012, 21:41:36 ---imam 5k sati cod2. I igra je sada postala cisto g#vn% jer svi imaju hax. A pub ili cb je 90% djece sa haxom. Cod4 isti bog.Grid bi mogao ali samo zbog driftanja :D Neznam jeli tko igrao kakvu simulaciju da mu je bila zabavna? Recimo ovaj farm simulator nije tako los ali treba puno igrati da bi nesto napravio
--- Kraj citata ---
Nemoj govoriti gluposti,na svakom crackanom pub serveru se haxu,dodi na streman org server i bok,zato cod4 nikad nece izumrijet dok postoji CG
vekyyy:
--- Citat: wonderkid - 25 Studeni, 2012, 04:19:21 ---
--- Citat: vekyyy - 22 Studeni, 2012, 21:41:36 ---imam 5k sati cod2. I igra je sada postala cisto g#vn% jer svi imaju hax. A pub ili cb je 90% djece sa haxom. Cod4 isti bog.Grid bi mogao ali samo zbog driftanja :D Neznam jeli tko igrao kakvu simulaciju da mu je bila zabavna? Recimo ovaj farm simulator nije tako los ali treba puno igrati da bi nesto napravio
--- Kraj citata ---
Nemoj govoriti gluposti,na svakom crackanom pub serveru se haxu,dodi na streman org server i bok,zato cod4 nikad nece izumrijet dok postoji CG
--- Kraj citata ---
hahhahah ovo sta si rekao je presmijesno. Cod2 org server sa streamom isti k**ra* kao crack tako je i u cod4. Zasto su poznati klanovi prestali igrat cod4? Kao sta je imex,esuba i ostali? Sta mislis da ako je pub server org i ima stream da se nemoze haxat? Pa crohacks platis 70kn i imas undetect na sve anticheateve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju