Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako uništiti pentium 3?
Zucho:
--- Citat: tommy - 23 Studeni, 2012, 12:15:56 ---kakva je to firma koja drži tako star kompjuter :sad1:
promjeni posao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A firma ko firma, zakljucak sefa je da mi ne treba bolji komp sve dok ovaj sluzi, sto je potpona istina, sluzi svrsi, ali mi ide na zivce brzina USB-a. U ponedjeljak pocinje lagana destrukcija istog, prvo sa magnetima, imam dva zvučnika manjeg promjera 40W RMS-a pa bum ih probal poljepit po kucistu do maticne ploce.
Iwo SR Tuono:
pokreni flash biosa i iskopčaj usred flashanja struju
za flash ti treba disketa i malo znanja, najbrže, najlakše i najefikasnije
magneti će sjebat disk ali ne i druge dijelove kompjutera
edo haker:
ovakav tread nisam nikad ocekivao kod nas , jeltiga recesija i tak to.... intelovi su procesori mrge ... mogu ljudi pricat sto hoce....
prvo mi je palo na pamet switcher za riktanje napona sto je đoni spomenuo ali ako ne ide i to ilitiga nema , onda mos pospricat vode sa spricom u napajanje ...navuci gumene rukavice i samo malo uspricaj vode u napajanje....to radi dok je ugasen ali odmah nakon spricanja upali :-D da ga jebes mora nes krepat :-D
samo imaj na umu da taj komp mozda napravit sranja za pol firme na taj nacin :-D
ivan94:
a da ga jednostavno iskopcas iz struje i ostavis ko da je ukopcan i velis gazdi da je riko, da se nesto spusilo iza XD i da ti da novi?? ;D ;D ;D ;D
Guje:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Studeni, 2012, 21:38:06 ---pokreni flash biosa i iskopčaj usred flashanja struju
za flash ti treba disketa i malo znanja, najbrže, najlakše i najefikasnije
magneti će sjebat disk ali ne i druge dijelove kompjutera
--- Kraj citata ---
Eto sve ti je covjek objasnio i usred procesa prekines mu struju i gotojo :D
http://www.ehow.com/how_5150099_flash-bios-using-floppy-drive.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju