Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus 300
ZOX147:
--- Citat: greenlite - 25 Siječanj, 2009, 18:10:43 ---gle, multivar je svakak isplativo na njega jer skuter kod nagiba u nekom zavoju i otvaranjem full gasa sa multivarom proklizava sam tak. A krajnja ostane gotovo ista. Torque još nisam stavil na njega isto tak kak niti deltu mada je to u planu da i kevlarov remen i torsion control... Imam još i crvene pederčiće na kvačilu... Rezultat toga je da 8000okretaja ispali ko iz pračke pri startu. Samo uzmi u obzir da bude ti skuter sa takvim prijenosom trošil 20% više benge :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Nadam se ja da će mi se povećat i krajnja :) Planiram đir po magistrali tamo do Trogira! Zavoj na zavoju, pa će bit po boku :)
Do proljeća će sve bit namontirano, pa ću onda i ja znat drugima prenijet iskustva...
Svejedno se nadam da će bit još iskustava ovdje, jer nitko još nije napisao nešto ono baš konkretno...
Za sad sam po vašim preporukama siguran za Multivar i federe!
Marekvz1:
nećeš povečat krajnju,pa ne voziš sportaka.šta će ti više od 140 na skuteru.s tim izmjenama na prijenosu ne možeš dobit jači motor,za to postoje druge stvari koje koštaju malo više. :headbang:
Marekvz1:
ako nisi dobio konkretan odgovor,pitaj.
exfreerider:
Po meni je sve to ulaganje u prijenos jako puno para za jako malo muzike
najisplativije je staviti samo tvrđe federe na kuplung da se dobije na startu i to je to :frajer:
ZOX147:
--- Citat: exfreerider - 26 Siječanj, 2009, 00:37:13 ---Po meni je sve to ulaganje u prijenos jako puno para za jako malo muzike
najisplativije je staviti samo tvrđe federe na kuplung da se dobije na startu i to je to :frajer:
--- Kraj citata ---
Mjenjat ću ja te federe i multivar, pa ću valjda dobit taj start još bolji :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju