Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (17/36) > >>

ZOX147:

--- Citat: Marekvz1 - 24 Siječanj, 2009, 14:09:53 ---aj ne kakaj proof.dobit ćeš s multivarom(970 kn) 2 seta rolica,14g i 15g,stavi 14g.dobit ćeš i centralni feder,stavi i to.kupi fedriće kuplunga,stavi crvene(oko 100 kn).to je kaj se tiče multivara.s tim će ti bit dost velika razlika,bit će startniji.a ak imaš viška para možeš promijenit kuplung,stavit torq drive,kevlarov remen itd. nadam se da sam bar malo pomogao.

--- Kraj citata ---

Glej ić ću do Trsta i kupit ću i više tog od Multivara! Sve si mi napisao osim najvažnijega!!

Koliko će mi bit startniji?? Želio bi dobit i krajnju brzinu kad već ulažem tolike pare!

Šta dobivam sa Torq driveom??

Ako si ti promijenio koja su ti iskustva??

greenlite:
gle, multivar je svakak isplativo na njega jer skuter kod nagiba u nekom zavoju i otvaranjem full gasa sa multivarom proklizava sam tak. A krajnja ostane gotovo ista. Torque još nisam stavil na njega isto tak kak niti deltu mada je to u planu da i kevlarov remen i torsion control... Imam još i crvene pederčiće na kvačilu... Rezultat toga je da 8000okretaja ispali ko iz pračke pri startu. Samo uzmi u obzir da bude ti skuter sa takvim prijenosom trošil 20% više benge  :icon_tongue:

Marekvz1:
ako misliš kupovat to sve i kolko vidim da imaš para,kupi odjednom sve kaj ide u njega i napravi pračku.al nemoj očekivat da će letjet,bit će ti samo start duplo jači.Npr,serijala kreće na 4000 okretaja,a s multivarom na 7000,bezveze govorim,nisam gledal.

mrcina:
ja to nebih radio ali to sam ja.

nego kad pičiš.

gun_rider:
kreće ti na 7 zbog crvenih pedera kvačila a ne zbog varia :)
šta se kevlara tiče možeš samo izgubit sa njim, ništa dobit...jedino šta se nakon konstantnog klanja ne širi ko serijski pa ne padaju okretaji toliko...al opet padaju :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju