Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (9/36) > >>

dino_sk:

--- Citat: ZOX147 - 27 Kolovoz, 2008, 23:15:29 ---
--- Citat: dino_sk - 27 Kolovoz, 2008, 22:34:22 ---a koliko trosi taj nexus 300 ??

to mi je jedini maxi skuter koji mi se sviđa uz naravno gp800  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pa meni je potrošnja oko 3.3 - 3.5 litara!

Koliko ga gazio neide preko!

Na kompjuteru mi stalno kaže da troši 1 lit. na 36 km!

Ma motor je zakon!!

--- Kraj citata ---
alaaaaaaaaa 3,5l ,nexus je sljedeci skut koji uzimam  :toothy12: :toothy12:

ZOX147:

--- Citat: greenlite - 27 Kolovoz, 2008, 14:04:46 ---Za nexusa nema baš previše styling djelova, gotovo ih nemaš
500tka ima iste retrovizore ko i 250/300tka jedino ona starija verzija nexusa 500 ima retrovizore na prednjoj maski
evo ti nekaj kaj sve možeš promijeniti na nexusu
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Famiglia=0&Modello=MO/GINE250&LastCod=undefined&LastMod=undefined
http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pageid=114&_dad=sitop30&_schema=SITOP30&voce_menu_sx=76&voce_menu_dx=119759&voce_menu_sx=76&voce_menu_dx=89&codprd=10699&prgtmp=&sessione=
puno sretnih kilometara sa nexiem

--- Kraj citata ---

Sviđaju mi se ovi kočioni diskovi na Malossievim stranicama!
Sad je samo pitanje dal one pašu na originalne čeljusti i dal ću izgubit na snazi kočenja??

Kako bilo, da bilo, mislim da ću u skoroj budućnosti zamijenit iste!

greenlite:
evo kak zgledaju na skutu

Pa nebus nikaj izgubil na snazi kočenja ali bezpotrebe buš ih stavljaj jer original čist solidno obavljaju dužnost jedino češ dobiti nekakav vizualni izgled...
Za te novce koliko dođu ti diskovi a dođu prednji i zadnji cca 2000kn si staviš na nexus još jedan prednji disk
original čeljust mora biti od X9 desna dođe ti 550kn i disk od nexusa prednji 750kn samo trebaš napraviti distancer za čeljust ilajtung
Nexus 250/300 ima več pripremu za stavit još jedan disk naprijed

zaprudanec:
greelite = dr. NEXUS  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Harichello:

--- Citat: greenlite - 27 Kolovoz, 2008, 14:22:47 ---
Harichello kakav je taj novi sic na nexusu jel udoban?

--- Kraj citata ---

Iskreno - meni je pristojno udoban. Na zalost nemam iskustva sa nexusima i nekim drugim maxi skuterima pa da ti sad detaljno opisem. Mogu ti reci da imam osjetljivu/koshtunjavu straznjicu i vjerujem da je sic neudoban, ja bih to odmah prijavio. Pravo sam zadovoljan. Jednu stvar mogu istaci a to je onaj (kraj sjedista, pocetak suvozackog), mozda su ga mogli malko pomjeriti natrag, jer je za suvozaca ostavljeno poprilicno puno prostora. Tu mozda sic i nije bas najmeksi ali me to uopste ne tangira.
Za lakse shvatanje - visok sam 175 (otprilike) i tak da oni nogostupi (gornji/najudaljeniji) su mi super da odmorim noge.
Stabilnost motora je izvrsna i jedini napor koji mogu uraditi da kontrolisem motor je mrdanje "guzicnih" misica. Vjerujte da je pravo stabilan i da ce slusati svaki pokret. Iznad 30Km/h se ponasa kao prava igracka - potpuno pod kontrolom. Miran i poslusan.

ih al ja mogu laprdat... ode ovo u nedogled.... sorry :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju