Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (33/36) > >>

nexi:
Ma dajte ljudi Nexus je lijep kako god da okrenete :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Marekvz1:

--- Citat: nexi - 13 Svibanj, 2009, 23:40:34 ---Ma dajte ljudi Nexus je lijep kako god da okrenete :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:

nexi:
Evo pitanje u vezi Nexus 250ccm!!! Uskoro se okrece 12000km i veliki servis. Znam da bi se trebao raditi veliki servis i mijenjati remen, ali me zanima da li bi se taj remen mogao mijenjati i na 15000km bez problema???? Koliko bi kostao taj veliki servis??? Cuo sam oko 1500kn!!!! Ajoj meni skup nam je ovo sport  :sad1: :sad1: :sad1:

Marekvz1:

--- Citat: nexi - 13 Svibanj, 2009, 23:48:53 ---Evo pitanje u vezi Nexus 250ccm!!! Uskoro se okrece 12000km i veliki servis. Znam da bi se trebao raditi veliki servis i mijenjati remen, ali me zanima da li bi se taj remen mogao mijenjati i na 15000km bez problema???? Koliko bi kostao taj veliki servis??? Cuo sam oko 1500kn!!!! Ajoj meni skup nam je ovo sport  :sad1: :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

mogel bi na 15 00,al se preporučuje na 12.da,skup je to sport.da,košta tu negdje.

ZOX147:
Opraštam se od svog Nexusa... šmrc...
Nikad nisam požalio šta sam ga kupio!
Preporučujem ga svima koji ga požele kupit!

Ja sam ipak odlučio ić dalje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju