Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus 300

<< < (29/36) > >>

DejO:
A skodi li to ista motoru,smanjuje mu vijek trajanja nekih djelova i mjenja li potrosnju ??

greenlite:

--- Citat: ZOX147 - 04 Svibanj, 2009, 23:49:20 ---Je super izgleda ovaj tricolore, ali mi malo čudno mašina izgleda!! Kao da je od VXRa 200! Na mojoj 300 ki je drugačija!

Inače, stavio sam Malossi 2000 multivar i oduševljen sam. Prvi dan sam bio dosta suzdržan i čudno mi je sve to nekako bilo, ali kad je sve sjelo oduševljen sam startom, a krajnju nisam izgubio nimalo! U zavoju gdje asfalt nije jako grub proklizujem, a čak imam nove gume!! A zvuk... Predobro! Moj Leovince SBK kao da grize sa ovih 1500 okretaja više!! Ono vozim 60-80 km na sat i nabijam gas, a on bruji ko da imam Ducatia! :)

Preporučujem!!

Evo uložio sam 800 kn za farbanje skije (donja plastika) u mat crnu perlu kao na 500ki, 800 kn Savice MC28 kojima sam dosta zadovoljan, 900 kn Multivar s montažom (kupljen u Trstu), servis na 6000 km 450 kn ...

Spreman sam za ljeto i vožnju do Zadra jednu od predstojećih nedjelja!!

Stvarno svima preporučujem Nexusa!!

--- Kraj citata ---

ma ta slika je cijela fotošopirana... mašina je na slici od kombinacija 125/250/500 ak malo bolje pogledate :BangHead:
a i od kad nexus ima na desnoj strani bočnu dogaru? :icon_scratch:

ček 800kn si platil farbanje skije :uff:
netko te dobro odrapil :zubo:

vidim multivar je sjeo kak treba a ja mislil da bus me vec kleo kaj si ga kupio
kad idemo za zadar? idem i ja :)
nisi mi odgovoril na pm :sad1:

DejO:
Pa steti li multivar motoru na bilo koji nacin i povecava li potrosnju???

Marekvz1:
ne šteti.

igor27:

--- Citat: greenlite - 05 Svibanj, 2009, 17:09:55 ---
kad idemo za zadar? idem i ja :)

--- Kraj citata ---

ide se u zadar.......idem i ja...kad se ide otvorite temu........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju