Ostalo > Svijet računala i mobitela

Call of Duty Black Ops 2

<< < (4/5) > >>

FeZox-team:
Core2Duo 2,20 Ghz, GTX 650 1GB, 3 GB Rama
Mogu normalno igrati samo mi na pola misije jednostavno zašteka. Koji directX treba za igru? Imam 11 na Winsima 8. Dal da instaliram onaj 9c što dolazi s igrom? Još mi jedino to preostaje. Probao sam kojekakve crackfixeve ali samo mi jedan skidrow ide, ali ko da i nejde kad stane na pola misije. Aplikaciju imam postavljenu da pokreće kompatabilnost s winsima 7 i da ju pokreće administrator. Tako mi donekle funkcionira.
[/quote]
da probaj taj njihov 9c instalirat,,,neznam ali vrti se prica po internetu da BO 2 nije do kraja testiran i to u directu 11 kao sto si naveo da ti imas i tu im se javljaju greske
ja sam jos s slabijim comp igrao bo2, sve 5, tako da i tvoj bi trebao

jprekrit:
Ma kakvi... Ništa ne pomaže, ni jedan directX ni niš. Vjerojatno je onda problem taj što imam Win8 jer drugoo više ne može biti.

robert:
kakav je Singleplay i dali ga uopće ima?

andy:
Ima ga..

Meni je igrica jako dobra, ima i priču zanimljivu koja se može promjeniti ovisno o tijeku igranja i nekih odluka

Ne sviđa mi se jedino par staza bačenih u budućnost tamo oko 2025g s onim oružjem nekim naprednim itd.. Al to zato šta takve igrice općenito ne volim..

Probaj svakako  :icon_thumright:

jprekrit:
Evo, konačno riješio problem sa igrom. Skinuo neki No DVD crack i sve radi normalno.  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju