Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 1996 ozivljavanje!

<< < (10/11) > >>

dino_sk:
nastavak ??? jel se radi sta uopće ??

veka84sb:
Radilo se , skut je sastavlje a u medjuvremenu je dosao jedan motor (Gilera 125 MXR 2T )u garazu pa mi je zaokupio paznju.

Sto se tice NRG Masina je sastavljena,plastike pokrpane i prelakirane ali nisam u njega nesta ulagao i kupovao novo jer sada cu polagati za A kategoriju a Gilera se vec radi ,u procesu je raspresavanja radilice.... tako da sve pare idu u Gileru. Znaci projekt NRG je zavrsen ali nabrzaka i bez ulaganja zbog tog drugog motora.

Drago mi je da je netko pitao za taj skut ... nisam sada u mogucnosti stavljati slike ali imaju dvije na na ovoj stranici ..evo kako sada izgleda i opis onoga sto nisam napravio na dnu stranice...

http://www.njuskalo.hr/oglas159702

Drnda:
dobra mu je boja,samo trebao si i sic tapecirati

veka84sb:
Ma nisam htio vise trositi na njega kada sam uzeo Gileru koja je u iznenadjujuce dobrom stanju. Taj nrg kada je dosao kod mene je bio totalno groblje ali super mi je posluzio da se naucim oko motora. Prije sam imao samo malo iskustva a sastavljauci nrg sam naucio sve ,vadio radilicu vodenu pumpu mjenjao strelao karburatore , isprobavao kombinacije rolica i aupuha pratio razlike itd uglavnom ono za sto sam ga bio namjenio je i posluzio a sada trebam novaca za polaganje A kategorije i slaganje Gilere. Vjerojatno cu i taj projekt staviti , samo tek kada se zavrsi da ne pisem iscjepkano.

neer:
imao sam ja tog staro g nrg-a ja obozavam taj skut da imam 2000kn sad bi ga uzeo vidis mogo bi skupit neku paru pa uzet to od tebe hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju