Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 1996 ozivljavanje!
[SB]Replica 180:
--- Citat: neer - 17 Lipanj, 2008, 21:44:54 ---ja sam stavljao na sr 150 blokove i super je dumina drze bolje od selena......moras mjenjati semeringe i stavi na getribu na zupcanik (gdje se stavlja zadnje kolo )
lezaj zatvorenog tipa
--- Kraj citata ---
zatvoreni lezaj??? ::) ::) sjedi 5! .....daj neer kakve gluposti pises :laughing6: :laughing6:
neer:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 19 Lipanj, 2008, 12:08:51 ---
--- Citat: neer - 17 Lipanj, 2008, 21:44:54 ---ja sam stavljao na sr 150 blokove i super je dumina drze bolje od selena......moras mjenjati semeringe i stavi na getribu na zupcanik (gdje se stavlja zadnje kolo )
lezaj zatvorenog tipa
--- Kraj citata ---
zatvoreni lezaj??? ::) ::) sjedi 5! .....daj neer kakve gluposti pises :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
pa sta ja znam onaj zatvoreni s crnom gumom na sebi sto stiti kuglice ma sve je to isti k sta ocete neki strucni naziv hahaha
stipe:
a ti lezajevi, mislim da imaju oznaku ZZ na kraju...
spyke#1:
--- Citat: neer - 17 Lipanj, 2008, 21:44:54 ---
lezaj zatvorenog tipa
--- Kraj citata ---
tzv. industrijski lezaji
[SB]Replica 180:
--- Citat: neer - 19 Lipanj, 2008, 21:13:32 ---
--- Citat: [SB]Replica 180 - 19 Lipanj, 2008, 12:08:51 ---
lezaj zatvorenog tipa
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa sta ja znam onaj zatvoreni s crnom gumom na sebi sto stiti kuglice ma sve je to isti k sta ocete neki strucni naziv hahaha
--- Kraj citata ---
nisam se osvrtao na naziv lezaja.....vec razmisli kak ce ulje iz prijenosa ulazit i podmazivat taj lezaj ak je "zatvoren".......
ak smatras da je bolje da se vrti u ono malo masti kaj je unutra.....RAZMISLI ponovo :nono: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju