Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 1996 ozivljavanje!

<< < (6/11) > >>

charnel:
na kojem to karbu vozi?

R@kija:
vidim  da imas i matrixa jednog u garazi!!! :laughing7:

neer:

--- Citat: charnel - 14 Lipanj, 2008, 22:52:03 ---na kojem to karbu vozi?

--- Kraj citata ---
cini mi se 17,5mm

veka84sb:

--- Citat: neer - 15 Lipanj, 2008, 03:56:41 ---
--- Citat: charnel - 14 Lipanj, 2008, 22:52:03 ---na kojem to karbu vozi?

--- Kraj citata ---
cini mi se 17,5mm

--- Kraj citata ---

Da 17.5 ,evo model se vidi sa slike prije ciscenja

Ma ne ide brzo ,nisam sve odma pisao kako sam radio jer mi je bzvz rastegnit projekt tj ne imati sta konkretno za napisati.

Inace je kit 70ccm Top Performacne Trophy kako je vuk rekao. (sa podosta kilometara  :sad1:)

Evo danas nisam nista stigao raditi na njemu jer smo vuk ,ivan (nije sa foruma) i ja imali posla oko nekog Derbija sa skidanjem blokada ...a kasnije isao u svatove... :drunken_smilie:

Ima tu jos punooo posla ,radim sada sta stignem i kako stignem ,iskreno to mi je vise odmor nego napor i nema zurbe osim zelje da sto prije vidim rezultate rada.   :toothy10:

veka84sb:
Jucer smo malo isprobavali kako ide u kombinaciji TP 70ccm +zx krab 17,5 dizna 80 filter malossi. Ugodno iznenadjen  :frajer:,jako zadovoljan :headbang: samo otkrio sam i nove probleme koji ce uzrokovati izdatke  :sad1:
Rolice su preteske ,opruge kvacila premekane ,skut krece na samo malo jacem gasu od lera ,znaci sam start moze biti puno bolji ,ali zadnji tocak ima lufta da je to prestrasno ,lezajevi ne valjaju , zupcanici jako losi treba sve mjenjati ,seleni nosaca motora imaju lufta pa sve to radi nekih 1-2cm ,na dodavanje  gasa u voznji imam osjecaj da ce otkiniti tocak.Nakon jenog nemoilog dogadjaja kada se zaglavila sajla gasa pa motor sam otisao na voznju po dvoristu (ne daleko) primjetio sam da je pocelo i ulje iz prijenosa malo sliniti  po tocku. Mislio sam selene nosaca zamjeniti lezajevima? Dali je to netko to radio ,koje su dimenzije lezajeva?

Tako da obujam posla se jos prosiruje,pare se cekaju za daljni nastvak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju