Općenito > Generalno o skuterima

Aerox 50 Da li može izdržat 90km pod punim gasom

<< < (9/12) > >>

dhorvat:
Moj Aerox sa base kitom je izdurao dionicu od 260 km ful gasa sa 3 pauze po cca pola sata  :icon_biggrin:

SixPack:
Ja sa Stalkom AC u više navrata, ljeto i zima, 260km (130 u komadu), pauza na odredištu 130km ili kad bi morao tankati, ful gas... Nepoderivo...  :notworthy:
Sam da je karb dobro naštelan, uvijek malo bogatija smjesa, ak je neki spuh da je i uljna mrvu odvrnuta, i gas... Dobro ja imam sc08 koji ne vrti previše, sa nekim jačim spuhom tu i tam malo spustiš okretaje da nije non stop na full i gas :headbang:

xPsycho:
a šta mislite kymco vitality 2T 50, sve tvornica samo skinuta blokada, bili izdrza put od splita npr do otoka Krk, ili do Dubrovnika?
Mislim se ovo prolice otic negdi daleko s njim

Iwo SR Tuono:
sve dok drzis pun gas nece zaribat, kad ga pustis onda se smjesa naglo osiromasuje i tu mogu nastat problemi, zato recimo ako si ikad gledao dyno testove nitko ne pusti gas nakon testa nego ga jos hladi minutu dve na gasu laganom

Aprilia97:
Imam knjigu kraj sebe o motorima..sad neznam o kojim tocno ali pise sljedece:"Prilikom veceg zagrijavanja dolazi do deformacije klipa,pukotina i sl...
Ako mislis ic u ovo doba onda bi mogo,ali po ljeti bi se jako grijao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju