Tehnički kutak > Tuning skutera
Bocna nogara - FireFox ?
gun_rider:
Imaš firefoxova sa serijskon bočnon nogaron...pa mazni nekom :icon_biggrin: zajebajen se...snađi se, pogledaj jel iko prodaje foxa u djelove
zizi_st:
--- Citat: Micky_Slick - 12 Lipanj, 2008, 23:10:20 ---Pa od metala (meni je od zeljeza)
--- Kraj citata ---
Ma znam da je od zeljeza hebote, nemo me zanimalo jeli od nekog drugog motora pa upasana na fox-a ili origigi ....
IKO:
možda ti paše od phantoma a imaš i kupit org za firefoxa,ja sa je kupova dođe ti oko 250kn nova.kad je budeš stavlja ima ti nosač i samo zavidaš i tribat ćeš malo razrizat plastiku.
zizi_st:
--- Citat: IKO - 13 Lipanj, 2008, 15:47:37 ---možda ti paše od phantoma a imaš i kupit org za firefoxa,ja sa je kupova dođe ti oko 250kn nova.kad je budeš stavlja ima ti nosač i samo zavidaš i tribat ćeš malo razrizat plastiku.
--- Kraj citata ---
E, to me zanimalo, hvala .... jeli imas mozda sliku ........ ;D
Galjego:
--- Citat: zizi_st - 13 Lipanj, 2008, 17:13:04 ---
--- Citat: IKO - 13 Lipanj, 2008, 15:47:37 ---možda ti paše od phantoma a imaš i kupit org za firefoxa,ja sa je kupova dođe ti oko 250kn nova.kad je budeš stavlja ima ti nosač i samo zavidaš i tribat ćeš malo razrizat plastiku.
--- Kraj citata ---
E, to me zanimalo, hvala .... jeli imas mozda sliku ........ ;D
--- Kraj citata ---
Skini doljnu plastiku, pogledaj kako ti triba stat nogara i skužit ćeš odma di je tribaš zavidat...imaš je "obisit" za one dvi cijevi, a to su ti tamo di ti noge držiš..znači moraš skinit te plastike dole...I malo plastiku iskopat od doli jer neće leć lipo ili nogaru malo iskrivit...
Skini dole da vidiš sve i skužat ćeš..
Ajd :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju