Općenito > Oprema

dekice za koljena

<< < (2/4) > >>

Marekk:

--- Citat: neven92 - 18 Studeni, 2012, 14:38:09 ---
--- Citat: Marekk - 18 Studeni, 2012, 14:35:45 ---odma si zemi i potkapu malo bolju s onim dijelom koji prekriva i prsa malo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma nis drugo mi nije problem samo ta koljena,jucer sam napravil po noci kojih 50km pa smrzel sam se al onak,tj noge....drugo sve je ok...  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ja sam si znal zeti motocross štitnike za koljena kad sam se tak po noći vozil, isto ok.

daRio:

--- Citat: neven92 - 18 Studeni, 2012, 14:34:39 ---e hvala,a ova u benconyu skuplja ,nigdje ne pise jel s podstavom ili ne...ona jeftinija ocito nije   :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pažljivije pogledaj na stranici pa češ vidjeti da su dvije,sa i bez postave i cijena je prema tome veća ili manja.
Ja imam onu iz Lidla i malo je  koristim ali moram priznati da je izvrsna.

neven92:

--- Citat: daRio - 18 Studeni, 2012, 14:52:26 ---
--- Citat: neven92 - 18 Studeni, 2012, 14:34:39 ---e hvala,a ova u benconyu skuplja ,nigdje ne pise jel s podstavom ili ne...ona jeftinija ocito nije   :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pažljivije pogledaj na stranici pa češ vidjeti da su dvije,sa i bez postave i cijena je prema tome veća ili manja.

--- Kraj citata ---

znam vidim,al mi cudno da ne pise dal ima podstavu ,kak pise na onom drugom linku...onda valjda skuplja ima,bum videl sad kak to naruciti pa si bum uzel konacno jednu....

daRio:

--- Citat: neven92 - 18 Studeni, 2012, 14:54:38 ---
--- Citat: daRio - 18 Studeni, 2012, 14:52:26 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

znam vidim,al mi cudno da ne pise dal ima podstavu ,kak pise na onom drugom linku...onda valjda skuplja ima,bum videl sad kak to naruciti pa si bum uzel konacno jednu....

--- Kraj citata ---

Ja koristim ovo...
http://www.njuskalo.hr/moto-odjeca/grijac-koljena-potkoljenice-oglas-6457398
Imaš od Guardiana kod Benconija ,puno su jeftiniji.

neven92:
vidis ovo bi mi jos bolje  bilo   :icon_thumright:   samo neznam jer meni jos gore iznad koljena se dosta noga smrzne,ima nekaj slicno da ide jos malo i iznad koljena?il i ovo funkcionira?ti znas ak imas to   :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju