Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc!!!viva
neer:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Lipanj, 2008, 11:34:27 ---
--- Citat: maddex - 24 Lipanj, 2008, 08:44:26 ---
--- Citat: vpucko - 23 Lipanj, 2008, 13:50:35 ---
--- Citat: maddex - 23 Lipanj, 2008, 08:23:09 ---ako pašu po dimenzijama nebi ti trebale pravit probleme, majstor je vjerovatno prilagođavao kanaliće tako da se karika može stisnuti, naime i ja na jednom skutu na malossijev kit stavio karike za stihl motorku( ko bi dočekao da stignu originali iz zg), malo prepravio dosjedne kanaliće i skut ide dan danas kao zmaj (na njima se vozi već nekih 6 000km bez problema).
--- Kraj citata ---
ma sta vi pricate PREPRAVLJAT karike! lol jbt!
--- Kraj citata ---
Je, kad se ne može dočekat da se voziš smisliš svakakva sranja samo da riješiš problem, ali naravno sve u granicama izvedivosti, turpijanjem nemožeš riješit promjere karika, ali možeš riješit problem utora koji spriječava da se karika okreće oko klipa. Najbolje je original pa si miran, ali sila mijenja pravila.
--- Kraj citata ---
Svi neš navalili na te karike!
Sve si sad probal, sve si pregledal, zamijenil... Ali variomat nisi trebal uzimat (jedino ak je tolko u banani bio). Nove karike bi sigurno osjetil, sigurno bi bila razlika nekakva. Ali ne da opet isto ide motor.
Meni tu smrdi neš na struju... Bobina, kabel od svjećice, namotaji... Pitaj nekog ko se kuži u struju i otfuraj. Jer ne vidim više drugog rješenja.
Probaj bez auspuha napravit 200-300 metara. Eto to je sve kaj mogu reć :happy3:
--- Kraj citata ---
nemoj vozit bez auspuha nije zdravo za karike
vpucko:
--- Citat: maddex - 23 Lipanj, 2008, 08:23:09 ---ako pašu po dimenzijama nebi ti trebale pravit probleme, majstor je vjerovatno prilagođavao kanaliće tako da se karika može stisnuti, naime i ja na jednom skutu na malossijev kit stavio karike za stihl motorku( ko bi dočekao da stignu originali iz zg), malo prepravio dosjedne kanaliće i skut ide dan danas kao zmaj (na njima se vozi već nekih 6 000km bez problema).
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Je, kad se ne može dočekat da se voziš smisliš svakakva sranja samo da riješiš problem, ali naravno sve u granicama izvedivosti, turpijanjem nemožeš riješit promjere karika, ali možeš riješit problem utora koji spriječava da se karika okreće oko klipa. Najbolje je original pa si miran, ali sila mijenja pravila.
--- Kraj citata ---
daj jbt MOZDA to i moze radit al nemos pisat onda RADI KO ZMAJ ahahahahahhaha :D
FXR180:
to je bilo i mom frendu nije išo preko 40, promjenio je lulicu od svjećice i normalno je bilo
maddex:
--- Citat: vpucko - 25 Lipanj, 2008, 18:51:43 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
daj jbt MOZDA to i moze radit al nemos pisat onda RADI KO ZMAJ ahahahahahhaha :D
--- Kraj citata ---
Pa prijatelju ja ti kažem šta je napravljeno i motor ide 90-95 sa tim karikama-provjereno, a toliko je išao i sa original malossijevim (tak mi kaže frend-ako laže on lažem i ja), a sad je već prešao s njima više od 6000km i to je ZMAJ :headbang:. Uostalom to ovdije nije tema, a ja sam samo čovjeku pokušao pomoći.
vpucko:
laze tebi frend ;) hehehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju