Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
ivanm:
tako je..
neki stimulans ili neka situacija koju ne mogu kontrolirati služi kao okidač..
Drnda:
onda im treba pokloniti pistolj i bocu alkohola i u samicu :toothy11:
ivanm:
isto je i sa ratnim zločinima, akcija oluja je bila legitimna, kak je reko Gotovina prošlo je sve super ali nakon nje je izbio kaos, podjetinjele budale su radile zločine, zapravo se radi o manjini vojnika koji su očito bili poremećeni i pod utjecajem alkohola ili droga radili sranja..
Reponja:
Ova tema, kao i sam čin, mi je malo odvratna i mislim da joj nije mjesto na skuteraškom forumu..
Mislim da bi ovo trebalo lockati i izbrisati. Majke'm, želudac mi se okrene kad god vidim naslov...
ivanm:
ne znam jesi li samo na ovom forumu ili još gdje, ali ja sam na nekoliko, i svugdje ima tema vezana uz taj slučaj..
btw evo kak sam i mislio da će bit:
Stravične posljedice događaja u Podstrani nisu odmah bile u cijelosti poznate. Upravo stoga je slučaj nakon prijave krenuo s nalogom za očevid na blažu kvalifikaciju: nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Pretpostavka je bila kako je djevojka pristala na seksualni odnos te ne može biti riječ o silovanju, nego samo o ozljeđivanju.
O njezinu pristanku posvjedočili su vjerojatno ostali koju su bili u kući u Podstrani toga poslijepodneva jer je ona bila na pragu smrti tako da se nije mogla izjasniti o tome.
izvor: Slobodna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju