Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 19 Studeni, 2012, 20:30:07 ---alkohol i seks je kao i alkohol i vožnja :drunken_smilie: :angry7:
--- Kraj citata ---
Nebi se slozio :)
Drnda:
@ vx, iskreno, to sam i mislio jer su zene nekad puno perverznije u tim sex igricama.. (nisam rekao da je tako, samo iznosim neke stvari)
ali za upaliti mixer ne da trebas biti poremecen nego neznam ni ja sto... :angry7:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Studeni, 2012, 21:37:57 ---@ vx, iskreno, to sam i mislio jer su zene nekad puno perverznije u tim sex igricama.. (nisam rekao da je tako, samo iznosim neke stvari)
ali za upaliti mixer ne da trebas biti poremecen nego neznam ni ja sto... :angry7:
--- Kraj citata ---
ajmo logicno...
Mikser nema dost dugi kabel, a cura je nadjena na podu u lokvi krvi. Znaci, ili bez struje, ili nije bilo miksera.
jbt, odkud novinarima ideje za potrganu bocu, mikser....
Dobro da nisu napisali da se radi o mjesacu boje....
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Studeni, 2012, 20:56:50 ---
--- Citat: ivanm - 19 Studeni, 2012, 20:30:07 ---alkohol i seks je kao i alkohol i vožnja :drunken_smilie: :angry7:
--- Kraj citata ---
Nebi se slozio :)
--- Kraj citata ---
Nisi shvatio.
Mislio sam na stupanj alkoholiziranosti kad ni ne mozes osjetiti orgazam dakle pijanstvo u kojem su ovaj par ocito bili. 2,3 pive to da, isto ko za volanom. Jos i bolje vozis :zubo:
Biker(ss):
:BangHead:
Kakvu kaznu smisliti za tog idiota
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju