Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
2mario2:
@ruff ryder on/oni nisu za optužit nego maknut sa lica zemlje... a uspoređivat tučnjave i takve "sitne" pi*darije da tak nazovem s ovim se ne može nikako jer ovo je mnogo više od boleštine...
@alfa s vremenom će se priviknut vjerovatno na to tak da bude ko da je normalno, a na kraju krajeva će biti na našem trošku kad malo razmisliš... mi ćemo mu plaćat smještaj, hranu i sve kad pogledaš ak me razumiješ... :angry7:
Drnda:
ne sirite toliko govor mrznje, nek se pocinitelji kazne kako bi i trebali i to je to. nikakva ubojstva mucenja ni druge stvari ....
vekyyy:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Studeni, 2012, 23:02:04 ---ne sirite toliko govor mrznje, nek se pocinitelji kazne kako bi i trebali i to je to. nikakva ubojstva mucenja ni druge stvari ....
--- Kraj citata ---
smijesno..Da ti netko to napravi nekome iz obitelji. Pa ko prase bi ga zaklal.
MALES SR180r:
najbolje mu ga je odsječ i amen,više če patit neg da ga ubiješ,a kazna nemre bit ko za ubojstvo! xD lol
Ruff Ryder:
--- Citat: 2mario2 - 18 Studeni, 2012, 22:38:05 ---@ruff ryder on/oni nisu za optužit nego maknut sa lica zemlje... a uspoređivat tučnjave i takve "sitne" pi*darije da tak nazovem s ovim se ne može nikako jer ovo je mnogo više od boleštine...
@alfa s vremenom će se priviknut vjerovatno na to tak da bude ko da je normalno, a na kraju krajeva će biti na našem trošku kad malo razmisliš... mi ćemo mu plaćat smještaj, hranu i sve kad pogledaš ak me razumiješ... :angry7:
--- Kraj citata ---
jel znas kaj je bilo ??
jel vjerujes novinarima ??
u tim tekstovima ako je 20 % istine..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju