Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (35/52) > >>

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Studeni, 2012, 17:18:31 ---Jedino kaj nebi volio, a kaj ce se desit ako se uopce radi o tome, je da ce mala sve svalit na lika.
Nije se jednom desilo da neka cura u strahu od roditelja zato sto je trudna kaze da je silovana pa onda problemi za nekog jadnika...

Ova mala je imala veze sa svime ovime, al definitivno nije zeljela takav rezultat. Ponavljam, decko se uigrao kad ova vise nijepruzala otpor, al je vjerojatno u pocetku pristala na nesto slicno.

Ak se varam, ispricavam se toj curi unaprijed

--- Kraj citata ---
tocno o tome pricam

ivano_007:
Normalno da ni cura nije svetica. U narodu se kaže: "S kim si takav si"..Da ona nije takva nebi se sigurno ni blizu dovela u ovakvu (ne)priliku. Uz vožnju pod utjecajem droge i alkohola zaboravili smo i na onu kategoriju Ptsp-ovaca koji u Hrvatskoj mogu legalno posjedovat vozačku dozvolu iako su okategorizirani kao tempirane bombe..Živila Hrvatska !! :totejapitamm: :totejapitamm:

Doomsday:
Pa j****u mater jeste li vi normalni...

Da mi bilo ko iz bilo kog razloga izvuče vanka koji metar criva, pa sve da san ja bia toliko urokan da to sam tražin, ako nebi sudili za pokušaj ubojstva, mora bi ja prisudit, kad se oporavin...

:angry7:

B.E.R.O.:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Studeni, 2012, 17:18:31 ---
Ova mala je imala veze sa svime ovime, al definitivno nije zeljela takav rezultat.

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:
Sve ostalo ... nije vazno!!!!  :dontknow:

Jos jedna od k... u nizu,daj boze da grijesim.
 :drunken_smilie:

Doomsday:

--- Citat: B.E.R.O. - 22 Studeni, 2012, 20:05:43 ---
--- Citat: 3alfa3 - 22 Studeni, 2012, 17:18:31 ---
Ova mala je imala veze sa svime ovime, al definitivno nije zeljela takav rezultat.

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:
Sve ostalo ... nije vazno!!!!  :dontknow:

Jos jedna od k... u nizu,daj boze da grijesim.
 :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Sine, nedaj Bože da ti se jednog dana ditetu ovako nešto dogodi, onda bi te pita šta je važno a šta nije...

Ako nemaš šta pametno reć, bolje šuti...

:angry7:

P.S. ako si ne možeš pomoć, samo reci, mogu ti ja, makar na ovom forumu...

:zubo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju