Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (4/52) > >>

JogFromYamaha:
postoji gang bang al neznam curu koja tolko hoce gangbang da joj pukneju crijeva i da joj se raspada ona stvar  :angry7:

mislim da bi i najveci entuzijast prekinuo od boli

a nevjerujem da je cura dala svojom voljom odnosno da je svjesna dala nego prije na opciju da je bila drogirana a ovi kreteni su to iskoristili  :sad3:

Drnda:
pa ne vjerujem ni ja... ovo je stvarno prebrutalno

maki 225:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Studeni, 2012, 13:57:05 ---postoji gang bang al neznam curu koja tolko hoce gangbang da joj pukneju crijeva i da joj se raspada ona stvar  :angry7:

mislim da bi i najveci entuzijast prekinuo od boli

a nevjerujem da je cura dala svojom voljom odnosno da je svjesna dala nego prije na opciju da je bila drogirana a ovi kreteni su to iskoristili  :sad3:

--- Kraj citata ---
Al pise da su 4 oslobodeni optuzbe,da je samo jedan lik sudjelovao u tome.

dbrda:
Slazem se s jogom, da si neznam kakav egzibiconist nevjerujem da bu svjesno pristal na to. A ak je bila pri svjesti i ak je trazila pomoc a nitko od ovih 4 "neduznih" joj nije pomogel i njima bi trebalo debelu kaznu odrediti. Kad si pomislim da mojem djetetu neko tak nekaj napravi..... strasno. Samo se nadam da bude dobil zasluzenu kaznu za primjer drugima i da bude se cura oporavila i da nebude imala psihicke traume.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ruff Ryder:
Decki molim vas nemojte osudivat na temelju novinskih clanaka..
ja sam se nasao u jednoj situaciji di je decko s kojim sam se potukao ispao zrtva a sam si je za to bio kriv.. a novinari ko novirari pisu gluposti sam da se prodaju sad kad citam kaj su o meni pisali i isto kaj su ljudi komentirali sam se nasmijem.. tko zna kaj je tu bilo u igri i molim vas nemojte tu sad decke odma optuzivat cekajte malo da se slucaj razrijesi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju