Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (25/52) > >>

Drnda:
sve mi je to jasno, ali pola omladine nema karakter niti su psihicki jaki, a problem je sta dosta njih nakon trave idu na jace stvari, vidio sam kako trava djeluje, ali to je vecini samo stepenica.. ma ni netrebaju to konzumirati, ako su psihicki labilni vec su problemi

2mario2:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Studeni, 2012, 15:49:04 ---sve mi je to jasno, ali pola omladine nema karakter niti su psihicki jaki, a problem je sta dosta njih nakon trave idu na jace stvari, vidio sam kako trava djeluje, ali to je vecini samo stepenica.. ma ni netrebaju to konzumirati, ako su psihicki labilni vec su problemi

--- Kraj citata ---
tu si u potpunosti u pravu... znam po sebi, ali ja nikad nisam radio gluposti ni pomišljao na njih dok sam bio u "elementu"... dobro vele stariji ljudi: "svaka generacija postaje sve gora, gluplja i sve više divlja"...

zedooo:
da sigurno su zbog trave presli na jace droge, zbog alkohola nikad :laughing9:

bolje da su svi napuseni nego pijani, bar ne bi bilo tucnjava, ovakvih situacija i svih silnih ljudi koji godisnje poginu u prometu zbog pijanih idiota :happy6:

Drnda:
kod mene alkoholicar ostaje alkoholicar, a trecina onih sto su na travi prelaze na jace

ivanm:
Vozit na fruli je isto idiotizam. A toga ima ohoho..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju