Tehnički kutak > Garaža

moj aerox

<< < (4/9) > >>

civro:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Studeni, 2012, 19:39:43 ---ali nije mi jos jasno kako si uspio 12 tisuca kuna sprasiti u prakticki izmjenu setupa i plastike  :toothy11:

--- Kraj citata ---

gledaj ovako..masina bez kita,variomata,karba,remen mrtav,kvacilo mrtvo,zvono krivo,radilica i lezaji sjebani,namotaji izgoreni..bez stopa,bey cepa rey,mrtav vakum,plastike poraybijane,pol ih nije ni bilo,a sve je na motoru novo novcato..a tnt far,hebo drag,str8 drag,str8 stop sa ymigavcima i ta sranja to sve masno kosta..eto samo kit je 1000kn..a plastike 4000...to ti je vec 5000..pa ulja,svijecice,ovo ono samo na to ode para..  :)

easyparts.nl uzimo sam po komad..ne set..jer mi od volana recimo nisu trebale a platio bi ih..i u tim plastikama racunam bcd seat,bcd undertail,i tnt far...

[R]UNNE[R]:
.

MarinM:
Isus mili dragi...ja sam mislio da te jako puno manje kosto...istina je da su gusti gusti ali ipak...

pralas:
pise nakon par milja kuna rezultati a na kraju kaze da je ulozio 13 000 kn  :o :laughing7:

skuter je lijep stvarno,ali investicija je totalno neisplativa i jos ovako kako izgleda vjerojatno bude problema sa policijom i jos je 50 ccm u papirima,nezz kako je kod vas stanje u Rijeci ali vjerujem da i vas salju na izvanredne teh. a onda ti se loše piše  :)

bemti sad razmisljam pa za te pare si mogo kupiti novi model vxr-a i vozit se ko čovjek,ili nekog zdravka od sp-a ako vise volis 2t...

iako gusti su gusti kako kazes ;)

Drnda:
da civro, trebao si uzet novi model vxra ili sp  :toothy11:

prejebeno izgleda, bas sam pratio u iwota prije dok se slagao, super je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju