Sportski kutak > Sve vezano za stunt

najbolji skuter za stunt

<< < (3/10) > >>

Jump33r:

--- Citat: tomo runner sp - 17 Studeni, 2012, 16:38:32 ---ja imam runnera 180 sp , može se s tim po zadnjem i sve al dosta je težak, klanjem se ja raneru ali rađe bi se prebacio na sr-a, šta vi kažete???

--- Kraj citata ---

ako mislis da ce ti bit lakse, pribaci se

al sve je to stvar navike

Shiky Stunt:
sp 180 ti je odlican samo se navikni ...ima dosta snage

a sve bude u pocetku tesko :)

Stuntoholic:
Prednost kod aeroxa je zadnja disk kocnica, dok je kod slidera, stalkera, boostera prednost to sto je lak. Razmisljao sam pre par godina cak uzeti i runner 180 ali nije bio ni jedan u oglasima valjan. Kupih aeroxa i posle 2.5 godine voznje sluzi isto kao i prvog dana super!

Tocka:

--- Citat: Stuntoholic - 19 Studeni, 2012, 00:08:50 ---Prednost kod aeroxa je zadnja disk kocnica, dok je kod slidera, stalkera, boostera prednost to sto je lak. Razmisljao sam pre par godina cak uzeti i runner 180 ali nije bio ni jedan u oglasima valjan. Kupih aeroxa i posle 2.5 godine voznje sluzi isto kao i prvog dana super!

--- Kraj citata ---

Tak i meni SR. Nema neke  nauke, ono na čemu se naučiš, to ti je super...

tomo runner sp:
i mislio sam uzeti nekog roxa, samos 50 ccm nemogu nista a i 50 ccm mašine se brže unište kod stunta, a da stavim kit 70 onda je to pak puno slaganja a i svaki čas nešto otiđe, a kod 100 ccm pak zeza zračno hlađenje , nezz

anamarija, runner mi je skoro gotov, ipak je crveno crno :D i ako ga do prolječa  ne prodam ostavljam si ga, inaće sam se mislio prebaciti na nešto novo, a onda silvio i ja dolazimo k tebi s njima :DD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju