Općenito > Generalno o skuterima

Blokade

<< < (20/26) > >>

igor.sb:

--- Citat: speed - 17 Veljača, 2007, 20:41:29 ---Evo popis zica koje se spajaju na blokadu,

--- Kraj citata ---

glupa tablica...aprilia ima 3 masine, i svaka zica je druge boje...de ga ti sad znaj

--- Citat: djoni_gitara - 07 Rujan, 2007, 14:28:32 ---koji je to jezik?
ajd pls jer mi to ful pomaze :notworthy:

--- Kraj citata ---

koji skuter imas?

djoni_gitara:
Peugeot jet force 50ccm
i posto sam jucer dobio 300kn kazne jer nemam blokadu, hocu sad sam napravit svoju blokadu po ovim savjetima, i sve sam skuzio, jedino mi te zice stvaraju problem...

igor.sb:

--- Citat: djoni_gitara - 07 Rujan, 2007, 14:49:45 ---Peugeot jet force 50ccm
i posto sam jucer dobio 300kn kazne jer nemam blokadu, hocu sad sam napravit svoju blokadu po ovim savjetima, i sve sam skuzio, jedino mi te zice stvaraju problem...

--- Kraj citata ---

kakva je to kazna za blokadu od 300kn, si isao na vandredni tehnicki, ili su te pucali pa zbog brzine

djoni_gitara:

--- Citat: igor.sb - 07 Rujan, 2007, 14:57:02 ---
--- Citat: djoni_gitara - 07 Rujan, 2007, 14:49:45 ---Peugeot jet force 50ccm

--- Kraj citata ---

kakva je to kazna za blokadu od 300kn, si isao na vandredni tehnicki, ili su te pucali pa zbog brzine

--- Kraj citata ---

pretekao me policajac u BMW-u.... stavio sa strane, i posto sam isao 70, nisam gledao ko je iza mene i eto...
htio me slat na tehnicki ali smo onda jos pricali pa je rekao da ce skidat tablice pa sam ga namuljao da sam student pa mi je naplatio najmanju kaznu od 300kn i pustio me...
i eto, da se to ne dogodi opet treba mi pomoc oko zica na jet forceu...ako ko zna, bio bi zahvalan...

marko.p:
za šta ti je napisao kaznu,nebudi lud da to plačaš....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju