Općenito > Generalno o skuterima

Blokade

<< < (13/26) > >>

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 03 Prosinac, 2006, 22:13:04 ---Meni su ove godine (u 3. mjesecu, Piaggio servis, Rka) uzeli 120 Kn za stavljanje blokade, s tim da su me pitali: Hoćete odmah popodne skinut blokadu...  :icon_tongue:
Tako ću napravit i opet u 3. mjesecu   :frajer:
Za 120 Kn ću preživjet (sve o isti trošak... jest' malo skuplje produženje registracije, ali nek' ih voda nosi  ;D ), a dok mi dijete ne krene vozit, ja ću ga vozit bez blokade...

--- Kraj citata ---

Ajde strpite se, evo ovaj tjedan cu slikati i pokazati kako se stavi blokada na karburator da se gas nemoze stisnuti do kraja... Jednostavno je i moze ju svatko sam doma napraviti... Naravno, blokada je samo za tehnicki...

filiplatinovicz:
ma super... samo kaj ja s mojim smislom za tehniku ni to nebum znal izvest...

Mr J:

--- Citat: filiplatinovicz - 03 Prosinac, 2006, 22:24:28 ---ma super... samo kaj ja s mojim smislom za tehniku ni to nebum znal izvest...

--- Kraj citata ---
Bit ce objasnjeno za predskolski uzrast!  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Genesis051:
Tja... kad ja nemam karburator... meni piše "pure jet"  :confused5: :dontknow: :icon_scratch:
Ali nema zime (u8. mjesecu), ja ću stavljati, skidati... :laughing6: :happy3: :happy6:

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 03 Prosinac, 2006, 22:33:40 ---Tja... kad ja nemam karburator... meni piše "pure jet"  :confused5: :dontknow: :icon_scratch:
Ali nema zime (u8. mjesecu), ja ću stavljati, skidati... :laughing6: :happy3: :happy6:

--- Kraj citata ---

Onda staviti veliki ring na variomat tako da se ne smanjuje promjer pogonskog kruga!
Jednostavno za napraviti, bilo koji tokar napravi za 10 minuta a ti ga ugradis bez problema kada god hoces...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju