Općenito > Generalno o skuterima
Blokade
Doomsday:
E, super shema... :icon_thumright:
A i kad je naš admin zaboravija napomenit (sram ga bilo :jerk: ), moga si se i predstavit u kutku za nove članove... :toothy3:
enigma:
da, ovo je odlično, pa to može svatko napravit.... :laughing7:
Genesis051:
Ja sam elektronički nepismen, nemam (još) A kategoriju i kad sam u proljeće išao na tehn. pregled, došao koji dan prije u servis i rekao nek' mi stave blokadu... A oni me pitali, hoćete li ju poslije doć' opet skinut, ili ... Da naravno... čim prođem tehnički... I tako... pljunem nešto love za montažu kod njih (demontaža je uračunata, ako je u roku mjesec dana s predočenim računom o montaži)....
Vozim po gradu ne preko 55 ("pratim" brzinu prometa) , i bez ekscesa (s kacigom naravno), i uzdam se u sreću...
Za "Pure Jet" ne mogu kupiti onu elektroničku blokadu (sa daljinskim isključivanjem)... rekli mi: šljaka samo za klasične 50-ice, sa karburatorom...
Jbtga... kad sam kupio skuter, bio mi odličan, za po gradu... apetiti porasli, krenuo u međugradske ture pa skinuo blokadu... sad sam progledao i shvatio da ovom treba konačno i definitivno vratit blokadu, i kupit nešto uz, sa 125 ili više...
r.e.!:
--- Citat: Genesis051 - 15 Rujan, 2006, 13:01:07 ---Ja sam elektronički nepismen, nemam (još) A kategoriju i kad sam u proljeće išao na tehn. pregled, došao koji dan prije u servis i rekao nek' mi stave blokadu... A oni me pitali, hoćete li ju poslije doć' opet skinut, ili ... Da naravno... čim prođem tehnički... I tako... pljunem nešto love za montažu kod njih (demontaža je uračunata, ako je u roku mjesec dana s predočenim računom o montaži)....
Vozim po gradu ne preko 55 ("pratim" brzinu prometa) , i bez ekscesa (s kacigom naravno), i uzdam se u sreću...
Za "Pure Jet" ne mogu kupiti onu elektroničku blokadu (sa daljinskim isključivanjem)... rekli mi: šljaka samo za klasične 50-ice, sa karburatorom...
Jbtga... kad sam kupio skuter, bio mi odličan, za po gradu... apetiti porasli, krenuo u međugradske ture pa skinuo blokadu... sad sam progledao i shvatio da ovom treba konačno i definitivno vratit blokadu, i kupit nešto uz, sa 125 ili više...
--- Kraj citata ---
To kažem svakom koga poznam a kupuje skuter od 50ccm.
Položi za A kategoriju, malo razmisli i kupi veću kubikažu.
Upravo zato jer apetiti narastu. Brzo uvidiš da ceste postoje i van grada a 50 ccm ipak ima ograničenja...
Jedan moj dobar prijatelj je na prošlom Zagrebačkom velesajmu uzeo Speedfight-a, skoro sam ga molio da sačeka i položi A. Početno oduševljenje pomalo se pretvara u razočaranje jer bi volio voziti i dulje relacije, pogotovo kada vidi kuda ja sve idem vespom...
enigma:
apsolutno se slažem. za osobe koje vole izlete van grada nikako nisu 50-tice...bez obzira na brojne kitove i skidanje blokada više će se para potrošit na to nego da se u startu uzme barem 125-tica...
a puno bolje ide i veća im je krajnja brzina...eto barem 100 da ide van grada i super... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju