Općenito > Generalno o skuterima
Blokade
eladio:
--- Citat: roby44 - 19 Srpanj, 2006, 15:03:12 ---pa daj razmisli, 1000kn!! :notworthy:
mozda tebi nije, ali meni je to puno. ja se inace kuzim u elektroniku i to je doslovno par min posla za slozit, mozes napravit i podesivu, sa daljinskim za max 400kn! i nema te sanse da razlikujes tu koju platis 1000 kn i rucni rad.
osim toga, smijesno mi je blokadu palit i gasit daljenskim :laughing6:
--- Kraj citata ---
za iskusnije, to je sigurno isplativije..
a i za one koji imaju vremna i volje...
za one koji nemaju ni vremna, ni iskustva.. isplativija je skuplja varijanta :glasses9:
roby44:
moze i s kocnicom,npr stisnes 5 puta brzo kocnicu i aktivira se blokada.
ja cu si stavit prekidac kod kontakta. i da ti vide sve to ne mogu ti nista, ti mozes imat blokadu kakvu hoces samo da ne ide preko 50. a to sto ti nju iskljucis u voznji.... ko ce dokazat :laughing7:
ma cak i ne bi propao za tih 1000kn, ali kad znam da mi neko prodaje maglu, nema sanse. realna cijena toga je 70% manja.
osim toga, imas kupit alarm za motor sa blokadom paljenja, daljinsko aktiviranje i paljenje motora. cijena 600kn!
uz minimalne preinake bez dodatnog ulaganja mozes uz to slozit i blokadu brzine! znaci za 600kn imas i alarm i paljenje i blokadu na daljinskom.
roby44:
--- Citat: eladio - 20 Srpanj, 2006, 10:08:52 ---
za iskusnije, to je sigurno isplativije..
a i za one koji imaju vremna i volje...
za one koji nemaju ni vremna, ni iskustva.. isplativija je skuplja varijanta :glasses9:
--- Kraj citata ---
i to je tocno, sto se tice elektronike to uvjek volim sam jer se kuzim u to.
za mehaniku,masinu itd nisam bas strucnjak i takve stvari prepustim ljudima koji znaju vise.
a neznanje se uvijek mora platit, to je tako.... :laughing1:
enigma:
neznam dali je već neko napisao al zanima me jedna stvar, pa ukoliko netko pouzdano zna odgovor da ne otvaram novu temu...
po zakonu skuteri do 50ccm ne bi smjeli preko 45-50 na h.?točno?
e sad, čuo sam da ukoliko imaš papir da si u ovlaštenom servisu skinuo blokadu navodno nije bitno koliko ide skuter? jel to točno ili je to dezinformacija? :binkybaby:
eladio:
dezinformacija :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju